Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de desembre de 2013

Ni els bons són tan bons, ni els roïns són tan roïns. La nostra opinió sobre el tancament de RTVVEl dia de hui ens reclama exposar la nostra opinió sobre el tema més candent que circula per la red en estos dies.

Com a valencians i defensors de la nostra llengua com a puntal de la identitat més absoluta és obvi que ens dol que la nostra televisió ja no es puga vore a les nostres pantalles. No obstant, no anem a entrar a l’insult fàcil i l’acusació per a buscar un culpable d’un problema per tots conegut, difícil de resoldre i sobre el que molts han tingut cert grau de responsabilitat.

Vaja per davant el nostre recolzament als treballadors de RTVV que han perdut el seu lloc de treball. Igual ho han fet molts dels nostres veïns després del tancament de Federico Giner o diferents EROS a les empreses de la nostra localitat (Tabervall...). Mereixen tots el mateix respecte.

Però no ens agradaria que la nostra pèrdua o la dels treballadors de RTVV servira ara per a ferir un govern que, com tots estem fent a les nostres cases, no li queda altra que redefinir els models de gestió i adequar estos a les necessitats de la situació. 

Com hem dit al titular de la noticia, ni els bons són tan bons, ni els roïns són tan roïns. I ací ve la nostra reflexió. La feina dels sindicats és defensar els drets dels treballadors. Doncs des del Diari ens fem la següent pregunta: on estaven els sindicats quan començaren els enxufismes, les eleccions a dit i el mal funcionament i deficients condicions de treball dels treballadors de RTVV? És que el menyspreu professional d’un treballador no mereix la defensa per part dels sindicats? 
I on estava la senyoreta Mónica Oltra quan es parlava de malgastar diners a RTVV? A no, a ella sols li interessava el seu dret a parlar a la televisió pública, res més.

Tal com acredita la Federació d’organismes de radio i televisió autonòmics al seu Informe sobrael paper de la televisió pública autonòmica en Espanya el context actual obliga a posar en marxa plans clars de reorganització amb models de treball que equilibren l’estructura pròpia amb la externalització de serveis. És ací on proposa també un model de financiació mixte, on la publicitat permitisca reduir el finançament públic.

Si entenem, aplegats a esta situació, que ja poques eren les opcions que quedaven per esgotar, sols ens queda dir que esperem es cree una nova televisió valenciana, nostra, la base de la qual es situe sobre un model que li permeta una durabilitat en el temps i faça que se sostinga sobre uns pilars de rendibilitat econòmica i social.

11 comentaris:

 1. Ye de veres no esteu bé del cap veritat?

  ResponElimina
 2. Els treballadors de C9 sols miren per ells. Creuen que C9 és seua.
  RTVV no és dels treballadors.

  ResponElimina
 3. EL PROBLEMA ES, QUE MENTRE LA VACA DONAVA LLET PER A TOTS, ENXUFATS I NO ENXUFATS NINGU PARLAVA, NINGU SE QUEIXAVA, TOTS DIEN QUE C9 ERA DEL GOVERN MANIPULADORA, ETC.

  I ara tots diem que la millor tele la volen tancar si haguera segut una bona tele, no hagueren hagut callaes, hagueren parlat els treballador deurien de haver parlat o hagafar la maleta com molts varen fer i marxar, pero marxar i dir publicament el perque.

  Si era per els enxufats haguero dit, i fer-ho publi, despres esta la Srta Monica, que crec jo que deu tindre un conveni amb els de les camisetes perque diu molt pero diu mes amb camisetes (samarretes), ella dia i ara diu, una cosa abans era roin ara es bona.

  Porfavor coherencia.

  Jo propose el tancament ja, i dema que obriguen una nova televisio valenciana y per escritura no se puga enxufar a ningu. I si algu diu que un altre esta enxufat que o porte als tribunals i que es prenguen mesures.

  MUCHOS DE LOS QUE CLAMAN AHORA AL CIELO, ANTES NO CONECTABAN CANAL 9 NI PARA VER LA CARTA DE AJUSTES.

  ResponElimina
 4. Rebutge el politicament correcte1 de desembre de 2013 a les 19:07

  Pareix que no es pot dir el que es pensa, però ja està de la falsa moral i parlem clar.
  Els sindicats són uns oportunistes. A la firma de l'ERO no van trobar res mal? O preferien cobra el percentatge per cadascun dels treballdors i mantindre la boca tancadeta?
  I els oportunistes de l'oposició duguent pancartes en quan s'han mantés callaets defenent sols els seus drets (no em deixen parlar, estan manipulant...). Mai havia sentit dir res dels drets dels treballadors hasta que han pogut utilitzar el tancament de RTVV com un ganivet per apunyalar el govern.
  Buscar culpables és inproductiu a estes altures i és objectiu que el manteniment en estos moments d'una televisió que NINGÚ veia era un despropòsit.
  Jo espere una nova televisió valenciana que no tinga milions de treballadors i a la que tots (no sols els partits) li traguen rentabilitat pròpia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vosaltres no voleu mai buscar culpables per que no té sentit però a Zapatero el portaveu fregit.

   Elimina
 5. El Consell i el Sr Fabra han comes un error tancant C9 i fense responsables ells asoletes de algo que tots els partits demanaen i ara trauran un redit electoral defenent una televisio que van ser els primers en criticar
  Si la situació economica de RTVV es ruinosa,parleu amb els altres partits i que tambe tingen la culpa o el merit de lo que ara tot el mon critica al PP com el partit que va fulminar C9
  Per altre costat es diu que la anterior directora de RTVV es la responsable del anulament del ERO per rescatar personal que ja estava fora,pues be qui nomena com a directora a esta Sra? de moment no a dimitit ningu per al seu nomenament,segurament es va nomenar ella asoletes
  Els periodistes tenen un codic deontologic i ara cuant van dir que anaven a tancar C9 es van enrrecordar que el tenien i entonces es cuant van dir i denunciar manipulacións,intromisións,ordens i demes presions a la seua faena informativa "imparcial" pues be,per que no es va denunciar abans?
  Ara que sa mort,tots volien molt a la güela

  ResponElimina
 6. Què cínica pot aplegar a ser la gent, menys mal que el cinisme només durarà ja 4 dies.

  ResponElimina
 7. Si es denunciava i ací no ha dimitit ni el tato.
  Passen els següents...

  ResponElimina
 8. Yo cerraba mañana las televisiones públicas y pasado llevaba al juzgado al consejo de administración de éstas. Un liberal.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari