Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 6 de novembre de 2013

Ple de novembre 2013: El Festivern se celebrarà novament a Tavernes

Com molts veïns, ens hem assabentat a través de les xarxes socials que el Festivern se celebrarà novament a Tavernes. En el ple de dilluns passat la regidora popular Maria Ciscar va fer una sèrie de propostes per tal de rentabilitzar encara més aquest event a la nostra població.
 
Atès que es tracta d'una empresa privada que utilitza instalacions públiques municipals a preu zero, que es genera un augment considerable en les despeses del servei públic de neteja, en les hores extres de la brigada així com també de la policía (despeses que cal recordar que paguem entre tots els ciutadans), li va demanar al señor Juan que negociara en aquesta empresa privada dues coses.
 
Per una banda, que treballara per a que l'emprese aplique una bonificació en el preu de l'entrada als joves de Tavernes; i per una altra, que negociara que les contractacions d'empreses i serveis secundaris es feren, dins de les possibilitats, al nostr poble.
Serveis de càtering, sonoritzacions i seguretat estaría molt bé que recaigueren en empreses locals. Seria aquesta una bona manera de que no només foren els bars i els supermercat qui isqueren clarament beneficiats de la celebració del Festivern al nostre poble.

11 comentaris:

 1. Que és molt difícil perquè es tracta de negociar amb una empresa privada.

  ResponElimina
 2. En el cartell de Festivern no diu res de descomptes per als jovens de Tavernes. És la 3a vegada que és fa el Festivern al poble i Jordi no ha pensat en els del poble. Ara gracies al PP hi haurà per primera vegada descomptes per als del poble.

  ResponElimina
 3. Jo obligaría Festivern SL a que faça un descompte per als joves de Tavernrs i a que una part del preu de l'entrada siga per a pagar els costos que generen. El Festivern té que ser realment a cost zero per a Tavernes.

  ResponElimina
 4. Es tot el contrari del que explica el segon anònim.
  Es molt fàcil negociar perquè es una empresa privada que te tracte de favor quan no paga totes les taxes municipals que li correspondrien. Els regidors del Bloc i simpatitzants tenen tornada del tracte de favor amb entrades i tic metes de beguda debades que paga la empresa. Per a ells es poden aconseguir avantatges i per al poble no?
  Com pot ser això?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Robinjut, el que explica el segon anònim és la resposta del senyor alcalde a la demanda de la regidora Ciscar.
   El que no sabiem era de la "benevolença" de l'organització del Festivern amb el cercle més acostat al Bloc, cosa que ens pareix totalment reprobable.

   Elimina
  2. La empresa organitzadora, com a privada que és pot donar el que vullga als seus amics, com agraeix també als clubs colaboradors en les activitats esportives.
   El que no potser és que es tinguen consideracions especials amb la empresa en no pagar les taxes municipals corresponents. No són una falla ni l'associació taurina.
   Els actes em semblen molt bé, però avantatges municipals sols si es fa com acte totalment benèfic o a causes com Escola Valenciana o altres culturals sense ànim de lucre. Així si que fariem Pais i anirien Obrint Pas.

   Elimina
 5. Proposta demagògica 100%. Acàs el PP negociava un preu especial per als valencians a la Fòrmula 1 o que? No trau trellat eixa proposta. Bé, és una bona proposta per a seguir intentant enganyar a la gent, però amb tot el que està passant espere que ningú es crega res ja...

  És un acte que li ve molt bé als comerciants del poble, que patixen la crisi i gràcies al moviment que genera s'ingressen diners.

  I respecte a les hores extres, no passa res per què un Ajuntament pague algunes hores extres de brigades, policies, neteja, etc. a canvi de tot el que es genera ací.

  Ja està bé de que ens prenguen el pèl amb polítiques de "grandes eventos", el Festivern es un acte festiu i cultural que aporta riquesa al poble. Abans del Festivern, no hi havía vida a Tavernes en Cap d'Any, ara les nits de "nochevieja" dona gust estar al poble.

  ResponElimina
  Respostes
  1. aporta merda,si els que ho monten foren del poble no aniria ningu perque dirieu que estan fen-se rics a costa del poble i estos de fora son bons ,no?Abans en nit vella si que hi havia oferta,però els mateixos que ara alabeu esta cosa se la vau carregar a base de botellons,a part de que any darrere any es el mateix,un poc o un prou avorrit el cartell,la raiz,obrint pas ,la gossa,etc.Ara l'any que ve faran la despedidida d'aspencat o cualsevol altre grup que canta en "valencià" i tocaran els mateixos.Mes del mateix,com el viña,cada any menys qualitat i mes preu.mentres els borreguets vajen a la quadra be,i si no s'en aniran a altre poble a xuplar.

   Elimina
  2. Anònim de les 8.21. No estic gens d'acord amb el que dius. Crec que és de justicia que l'ajuntament intente almenys negociar avantatges per als locals. No estem parlant ací de F1 ni coses així. Estem parlant de Tavernes i del festivern, que deixa diners principalment en bars i supermercats (no em negarà això).
   Crec que se'n passa vosté un poc dient que abans en Cap d'Any ací no hi havia vida, ja que ara la vida que hi ha és una, propagandista i dirigida a un sector afí al nacionalisme més que d'una manera evident. Això es diu adoctrinament, però pensé que la paraula és massa forta com per a relacionar-la amb el Festivern.
   En tot cas, rentabilitzar més la festa o almenys intentar-ho crec que és una opció que no està de més. Si es pot aconseguir, això que guanyem, no?

   Elimina
 6. Lamentable que és del BLOC tinguen entrades i beguda gratis del Festivern gratis per a ells i per als seus amics. Això es diu cohecho.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari