Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 de novembre de 2013

Ple de novembre 2013: Tavernes té nous fills predilectes i fill adoptiu: Antonio Chover, Francesc Giner i Rafael Vidal

Ahir va tindre lloc el Ple de l'Ajuntament corresponent al mes de novembre. Es va allargar fins molt tard, pràcticament fins la mitjanit, donat l'ordre del dia, intervencions i reconeixements que a continuación els detallarem. Cal dir que un motiu de l'allargament de la sessió va ser la participació molt activa per part dels regidors del Partit Popular que, tot i estar a l'oposició, representen la gran majoria dels veïns de Tavernes sent la primera força política i quasi la mitat dels regidors.
 
El ple va obrir la seua sessió amb l'aprovació dels nomenaments com a fills predilectes de la ciutat de Tavernes de la Valldigna a N'Antonio Chover Salom i En Francesc Giner Perepérez. El primer d'ells, per la seua trajectòria musical i el segon per destacar en el món de les lletres i de la història.

Es va aprovar també per unanimitat com a fill adoptiu de la nostra ciutat al farmacèutic En Rafael Vidal Madramany per la seua dedicació a la sanitat local. El saló de plens de l'Ajuntament es trobava de gom a gom amb els familiars i amics que acompanyaven les tres personalitats i que els van voler mostrar la seua estima i afecte.
 

3 comentaris:

 1. ENHORABONA a Antonio Chover, Francesc Giner i Rafael Vidal pel seu nomenament com a fills predilectes i fill adoptiu de Tavernes.

  ResponElimina
 2. Enhorabuena a los adoptados y a los nombrados.

  Y este nombramiento no se hubiera podido hacer cuando estos ilustres ciudadanos aun estaban al 90% de sus capacidades fisicas, para asi poder disfrutar mas de su nombramiento.

  Y no se les hubiera podido dar el micro ese tan bonito que estaba enfrente de la Regidora del PSPV Srta. Pilar Altur, si estaba alli para algo seria, porque no se uso y se les dio la oportunidad de decir algo en ese acto tan importante. Se negaron??, lo dudod, se le olvido al jefe de protocolo??.

  Y seriedad aparte ahora, un comentario al estilista del Sr Alcalde Presidente de nuestra ciudad, esa corbata verde, a juego con que??, porque mas bien parecia una replica llegada a tavernes del programa LO SABE O NO LO SABE.

  Salut

  ResponElimina
 3. No digueu res del tancament de RTVV?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari