Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 19 de novembre de 2013

Santa Cecília se celebra tota la setmanaCom saben, la Societat Unió Instructiva Musical està celebrant des del cap de setmana passat i fins el que ve la festivitat de la seua patrona Santa Cecília amb multitud d'actes. 

Ahir dilluns va tindre lloc a l’auditori de la SIUM una audició a càrrec dels alumnes de percussió. Cadascun d’ells va interpretar una peça amb un dels múltiples instruments que componen la família de la percussió i finalitzaren interpretant conjuntament diverses interpretacions de composicions arranjades per a la percussió.

Per a demà està programada una xocolatada per als alumnes de l'Escola de Música al gran saló social a les 17.30h i un taller de Jumping Clay (manualitats de modelat amb argila) en altres dependències de la seu social de la SIUM.

Divendres, 22 de novembre, dia de Santa Cecília, a les 10:00 hores tindrà lloc un dinar per a músics al Bar Musical . A les 18:00 hores començarà una marxa nocturna en bicicleta que recorrerà diferents zones de la Valldigna. A les 21:30 hores està previst un sopar amb ball de disfresses al gran saló de la SIUM.

Per la seua banda, el dissabte a partir de les 10:00 hores tindrà lloc un esmorzar i continuaran les partides del Campionat de Truc . A les 14:30 Concurs de Paelles i posterior dinar . A les 19:00 hores, cercavila ia les 22:00 hores, sopar de músics i directius en el gran saló social.

I per rematar la setmana el diumenge celebraran una eucaristia a la 13h i tot seguit, un dinar de germanor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari