Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 27 de novembre de 2013

Senyor alcalde: hi ha vida en la part alta del poble

Com vam denunciar el 24 d’abril del 2013 a aquest blog des de que governa el Bipartit al nostre poble que la part alta d’aquest es troba completament abandonada i descuidada. Aquesta vegada el torn és de la zona 
nord-oest del poble concretament el principi del carrer Barranc.

Ja fa unes quantes setmanes i després de les diverses queixes al servici de manteniment de l’ajuntament de Tavernes, els veïns d’aquesta zona ens han remés unes imatges per a mostrar com es troben les escales que donen inici al carrer Barranc, ja que la brigada de neteja de l’ajuntament encara no han acudit a aquesta zona per a retirar les deixalles que obstaculitzen les escales per accedir a la muntanya de les Creus.

Com podem veure, la situació és vergonyosa. Les escales es veuen obstaculitzades per tot tipus de deixalles, des de neumàtics fins a una gran quantitat de fem que impedeixen als ciutadans accedir per aquesta zona a la muntanya, provocant una imatge de deixadesa de la zona.

Des de el Diari de Tavernes volem que aquestes imatges desapareguen quan antes millor i que l’ajuntament es pose en marxa per a netejar aquesta zona, ja que des de que el Bipartit ha entrat al govern de Tavernes, s’ha oblidat de les zones altes. Però hem de recordar-los que com qualsevol altre ciutadà de Tavernes també paguen els seus impostos corresponents i són els que menys serveis reben.5 comentaris:

 1. Inoperancia,ineptitud,calamitat
  Que cadascu trie i despues pense en el encarregat del Bloc que han possat en Fcc

  ResponElimina
 2. Per a Jordi el poble s'acaba al carrer Major i l'encarregat que ell ha enxufat no sap organitzar la faena.

  ResponElimina
 3. Esclar que fa mala imatge, es clar que algo de culpa tindra el actual govern valler, pero també es cert que hi han veins de tavernes que son algo.... I podrien deixar les deixalles al ecoparc .

  ResponElimina
 4. En pijor estat es troba el carrer Buenos Aires; on el fem abunda per tots els llocs; on creixen plantes damunt de les voreres i tenim que llevarles els veins; on els gossos estan tot el dia al carrer fent les seues necesitats on volen i on els escombraires passen una vegada al mes si topa. Tambe passa al famos Jardi; al costat del parc cantalot que esta ple de fem; bancs trencats; excrements de gossos; restes de materials d'obracom rajoles trencades; somiers de llits; ferralla etc. Que dificulten el pas i les escales que hi ha des del carrer sant Benet fins el Buenos Aires. I ja fa almenys 5 anys que segueix igual; 5 anys que fa que la meua familia i jo residim en aquesta zona. Necessitem un bon pla de neteja a la part alta del nostre poble!

  ResponElimina
 5. Una poca vergonya... pero he de dir que el poble no està sols brut per la zona alta del poble... Jo m'atreviria a dir que esta TOT el poble més brut que mai. Amb els desaigues taponats, papereres plenes i bruticia per totes les voreres.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari