Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 30 de desembre de 2013

Al meu poble això es diu competència deslleial

I seguint en el ja quasi oblidat En el mòn al revés del bipartit, en el capitol de hui tenim: compra al teu poble que jo ja li donaré els beneficis a empreses de fora.

Molta campanyeta de “Compra a Tavernes”, molta publicitat en premsa i televisió comarcal promocionant el comerç i els negocis locals, però al final l'ajuntament de Tavernes acaba beneficiant, altra vegada, als de fora.

La pròxima nit de cap d'any la organització del Festivern ha preparat un sopar popular amb un cost de 15€ per persona. Doncs mira que bé, ens hem assabentat que l'ajuntament ha deixat als organitzadors del Festivern el pavelló cobert perquè preparen este sopar i, no contents de deixar este gran local, també els portarà les taules i les cadires perquè el negoci els isca més rendible. Este sopar competix deslleialment amb els bars, restaurants i pubs de Tavernes i la Platja.

Diem que competix deslleialment amb els bars, restaurants i pubs de Tavernes i la Platja, que porten temps preparant i promocionant el sopar i la festa de cap d'any, perquè estos empresaris locals paguen tot l'any impostos, lloguers, llum, aigua, telèfon, sous d'empleats, seguretat social… i ara, en la nit amb mes negoci de tot l'any, veuen com el bipartit de Jordi Juan deixa als del Festivern un grandíssim i ben ubicat local perquè organitzen allí un sopar de cap d'any i els lleven clientela als empresaris locals.

El sopar del Festivern l'organitzarà, com és norma del govern de Jordi Juan, gent de fora que serà la que es porte els beneficis a costa de perjudicar els bars, restaurants i pubs de Tavernes i de la platja.

Açò a Tavernes s'anomena competència deslleial per a beneficiar als de fora amb els nostres impostos i això és, com a minim, immoral i indignant.

L'any passat els del Festivern només van pagar a l'ajuntament 585,20€ per l'ocupar els terrenys de la zona de la carpa. El bipartit no va voler cobrar als del Festivern per ocupar la zona d'acampada, ni per utilitzar els bany i les dutxes del poliesportiu, ni pel local del sopar popular, ni per les taules i cadires que va portar pel sopar popular, ni els 883€ gastats en hores extra de la brigada municipal, ni els 1.728€ gastats en hores extres de la policia local, ni els 1.700€ gastats en neteja, ni els 650€ de l'autobús Tavernes-Platja, ni els 820€ dels Poliklins. El sr. Juan no va voler cobrar ni els 5.781€ que suma tot el que hem detallat abans, ni moltes altres coses que van ocultar com el temps dedicat al Festivern per la brigada municipal i la policía local  en horari laboral, la llum o l'ús de les dutxes i banys del Vergeret. Tot això ho va gastar el senyor Jordi Juan l’any passat en el Festivern i la resta del poble no va tindre ni campanades a la Plaça Major.

Des del Diari volem desitjar un bon any 2014 a tots i a totes i que l’any que ve siga millor i puguem competir en igualtat de condicions.

15 comentaris:

 1. Tota la raò, ja està bé, se'n estàn passant un rato llarc .

  ResponElimina
 2. Todo para el bloc i els catalinos marranxos , pero a costa de la butxaca dels vallers , fem-los fora : Carmen rebelat que en la mateixa foguera es cremareu tots però ells encara arreplegaran algún que altre vot dels panxa agraïdes , pero els socialistes ni les morques , i a tú t'ho pagaràn amb una patada en ... desprçes de cremar-te com t'estàs cremant .

  ResponElimina
  Respostes
  1. De fora (del poble) vindràn i a patades (competencia deslleial) ens tiraràn

   Elimina
  2. Amic de Carme i Catalinos marranxos? no quadra.

   Elimina
  3. Per lo de competència deslleial, correcte.
   Per que siguen fora del poble no vé a conte, si pagaren el que toca com si volen ser de la Xina.

   Elimina
 3. El Festivern es moltes coses mes que un festival de musica per a jovens
  Promoció del Sr Juan
  Adoctrinament de la joventut en el pensament catalaniste i antivalencia del Bloc
  Demostració de lo que esta gent del Bloc voldria que fora la joventut valenciana
  Una BURLA a la gent del poble que no pensen com ells,aixo si en diners de tots
  Mireu si sera bo el Festivern,que en ningun poble el volen

  ResponElimina
  Respostes
  1. La gent que ve al Festivern son bones persones però ganes de treballar poques!

   Elimina
  2. Has intentat llogarlos?

   Elimina
 4. No soy abogado, pero tengo serias dudas de que eso pueda ser legal. La utilización de un bien público (el pabellón polideportivo) por una empresa con ánimo de lucro sin pagar ninguna tasa ni canon por su utilización. Por si esto fuera poco se ponen a disposición de esa empresa los trabajadores y mobiliario municipal para la celebración de esa cena, y todo eso, hay que repetirlo y dejarlo claro, SIN PAGAR NADA. No puede ser legal nunca. Desde aquí emplazo a la oposición para que investigue y averigüe lo que estoy diciendo y si es así que denuncie a los responsables políticos que han autorizado tal abuso al bolsillo de los ciudadanos de Tavernes de la Valldigna

  ResponElimina
 5. Jo vaig al festivern amb les amigues i vam decidir menjar als bars del poble. Crec que el problema no és de idiologia, sinò de dinerets.. com sempre!

  em recomaneu algun bar asequible?

  gràcies, i espere que l'any que ve la organització afavorisque més al poble.

  ResponElimina
 6. Pues jo pense que és una bona idea.
  Que el teu fill no tinga que anar lluny al festivern i ho tinga en casa ve molt bé.

  L'ajuntament cedeix moltes coses, el pavelló mateixa ho empren els de patinatge artistic.
  L'escola de fútbol on cada xiquet paga més de 500€ anuals també es veu beneficiada (si no que es construeixquen un camp privat, com molts altres llocs).

  Els impostos es paquen per a algo, i pagar 5000€ no son dines, qualsevol arreglo d'una acera ja val per l'estil.
  La cagallonà de la plaça de la biblioteca on hi han unes lletres de ferro enmig, ja va costar més el "disseny", tenint arquitectes al propi ajuntament.

  ResponElimina
 7. Hosteler cabrejat i censurat per papa cotorro2 de gener de 2014 a les 0:41

  Per favor, soc el del comentari sobre l'empressa que ha servit el soparet desleal, pregue tragau en quant pugau el que vos he enviat, m'han censurat, era d'esperar, en La Cotorra per dir la veritat, i es el que son tots de la mateixa colla. Estic averiguant si poden legalment fer el que ha fet eixa associació, vos mantindré informats, espere la vostra imparcialitat i que ho publiqueu, així com este si voleu, com ja ho ha fet altre blog local . Gràcies de bestreta .

  ResponElimina
 8. Según el Real Decreto 191/2011, en su artículo 2 obliga a todas las empresas que produzcan alimentos y su venta no sea en el propio establecimiento a inscribirse en el registro sanitario de alimentos. Por tanto, las empresas de catering están obligadas a obtener el registro sanitario.
  El número de registro sanitario es una autorización emitida por los servicios de salud pública de la Comunidad Autónoma correspondiente para la producción y venta de alimentos

  ResponElimina
 9. Amic hostaler cabrejat. Sols has de demanar als greixers de Castelló de Rugat que aporten el registre sanitari que cita l'anonim de les 18:40 i/o fer un escrit pel registre d'entrada preguntant a l'alcalde sobre el tema.

  ResponElimina
 10. Creus que li contestarien?
  Traurien alguna excusa, que no son del poble, que no es feina d'ells sinó de sanitat, que no poden per la llei de protecció de dades...
  En fer-se els llonguis son uns mestres (apart d'institut i Universitat).

  ResponElimina

Escriu el teu comentari