Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 12 de desembre de 2013

Carmen Canet, genet solitària?


El dimarts es va celebrar la primera de les 4 jornades de turisme convocades per la Mancomunitat de la Valldigna i que tingueren lloc a la casa de la cultura de Tavernes. Fins allí s’acostaren empresaris turístics, l’alcalde de Benifairó Agustí Pasqual, l’alcalde de Simat i president de la Mancomunitat de la Valldigna Sebastià Mahiques. A més presentà l’acte la regidora de turisme de Tavernes Carmen Canet. Va haver molt de públic i variat: veïns de Tavernes, empresaris de la zona, treballadors de l’ajuntament...

I de tota eixa llista de assistents sols una falta, o dos, o tres... Ni Jordi Juan, alcalde de Tavernes, ni Josep Llàcer com a regidor que fomenta l’emprenedurisme a Tavernes, ni Pilar Altur i Victor Borràs companys de partit de Carmen Canet van fer acte de presència per allí.

Que trist ens ha paregut. El que haguera pogut ser un punt de encontre entre alcaldes, regidors, empresaris i gent del poble per a parlar de turismo, el senyor alcalde ho va convertir en una nova humiliació pública a la seua companya de govern. Fins i tot els seus propis companys de partit la deixaren sola.

Potser els molesta que ella siga qui porte la iniciativa amb la Mancomunitat de moure el turisme a la Valldigna. O potser ja no els importa mostrar que han deixat fora de la fotografia a Carmen Canet. Siga com siga, el lleig no sols va ser per a ella. Els alcaldes de la resta de municipis de la Valldigna allí quedaren esperant la presència del Sr. Juan, com a alcalde i com amfitrió de la jornada.

Però que podem esperar si, encara que cobra 600 €/mes, no ha anat a quasi cap acte ni plenari de la Mancomunitat?

Doncs, ens volem quedar en la participació, en les xarrades -alumna i professora de la UPV- en l’interès dels assistents que al acabar la jornada abordaren les dos ponents per a preguntar-los i emplaçar-les a reunions posteriors... I l’alcalde,que va deixar més sola que la una a Carmen Canet, que va deixar plantats als alcaldes i veïns de la Valldigna, que ens va deixar plantats a tots, s’ho va perdre.

Queden encara 3 jornades per a hui 12, 17 i 19 de desembre a les 20 a la casa de la cultura. A la nota sobre les Jornades podreu trobar el programa.

1 comentari:

  1. I ella els torna el favor en fer de correveidile a l'embolic de la moció de censura, amb possible conseqüència jurídica a la seua persona. Eixe dia l'abraçaven i la besaven i ara, poc despres ja no s'en recorden d'ella. S'aprofiten de que es catòlica i posa l'altra galta. Pero s'obliden de que no es bova, i de que a la pròxima visita a les urnes que la deixaran com un clinex, no han pensat de que es persona que arrosega molts vots. Confien en que no faça campanya per ningú. Tampoc creien que Karina estiguera al costat del PP.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari