Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 31 de desembre de 2013

Continua la hipocresia amanida amb atacs a funcionaris municipals

En anteriors entrades presentarem la postura hipòcrita de sr Juan i dels membres del seu govern en relació a la sra Canet.

Ara és el col.lectiu Compromís-Bloc qui actua d'eixa forma tan detestable. Primer destaquen com de valenta és la sra Canet, però per altre lloc li fan un buit total i la deixen totalment sola en els actes que organitza sense cap recolzament. Siguen les I Jornades de Turisme a la Valldigna, les sessions de treball en temes d'agricultura o qualsevol altra cosa que la sra Canet organitze, sempre es queda sola. En fi, la hipocresia suma i seguix.

No quedan satisfets amb açò tornen a carregar contra el Secretari General de l'Ajuntament utilitzant de nou l'argument de la moció de censura. Pareix que si no tingueren este argument inventarien un nou, però sense cesar en la persecució. Ara ho fan en forma de comunicat, no obstant ja ho va fer el secretari general del Bloc a nivell local al diari Levante EMV.

Els deliris de grandesa, la supèrbia i la predisposició al boato dels nostres governants municipals aplega al paroxisme quan al comunicat s'autoproclamen com equip íntegre aplegant al límit del fanatisme quan ells mateix, no sabem en base a qué, proclamen que Tavernes ha dit clarament que vol aquest govern.

Llegiu el comunicat i jutjeu vosaltres mateix.

5 comentaris:

 1. Tavernes va dir qui volia que governara i en amenaçes i plors,s'aplagat on estem. Per molta rao que els done el jujat en nombre de vost es el que es i res mes a dir

  ResponElimina
 2. Llegiu el facebook de Carmen Canet fa 1/2 hora. Ja,ja,ja, la orquestra acaba l'any desafinant!

  ResponElimina
 3. Com serà la relaciò entre el regidor Perfecto i el secretari de l'ajuntament?

  ResponElimina
 4. Estimats amics del diari, ja que haveu tret el tema remateulo ficant qui son els que serviren el catering desleal. Casualment son uns tals greixers de castello de rugat, gent del caire del bloc també casualment . Sigau valents i tragueu ho i desenmascareu a esta cuadrilla d'aprofitats que ens governen .

  ResponElimina
 5. Sense desperdici l'article de Perfecto Benavent al Blog del Pardal. Nova ofensiva contra el Secretari, i no van a parar...... només li faltava ara ser Regidor.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari