Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 9 de desembre de 2013

I la Tourist Info... tancada
Venim sentit tota la setmana que el proper dimarts comencen a la Casa de la Cultura de Tavernes unes jornades en les que es tractaran temes sobre el turisme a la nostra zona. 

Ningú dubta que és una molt bona noticia i agraïm que per primera vegada es faça un pas endavavant en el turisme. No obstant, esta notícia deixa de nou en entredit la bona intenció de la regidora de promoció turística, Carmen Canet, i la falta d’enteniment entre el bipartit, o entre Jordi Juan i Carmen Canet, o entre uns i altres (i que cadascú substituïsca uns i altres per qui més crega convenient).

Tenim les primeres jornades de turisme a la Valldigna i, mentre la Tourist Info de Simat sols tanca els dilluns per descans (obviament) del personal, la Tourist Info de Tavernes de la Valldigna situada a la platja de Tavernes romandrà tancada durant totes les festes de Nadal.

El proper 29 de desembre comença el Festivern, “aparador de Tavernes i de la Valldigna” tal com el descriu el senyor Jordi Juan, Alcalde de Tavernes. Este Festival es organitzat per la regidoria de festes, per Pilar Altur, encara que en anys anteriors ha sigut suportat per Josep Llàcer. I la Tourist Info de Tavernes romandrà tancada durant tota la setmana. L’aparador s’ha quedat sense llum.

El proper 22 de gener comença a Madrid Fitur, fira de turisme. Allà aniran Jordi Juan, Carmen Canet i la fallera Major de Tavernes. Imaginem que a promocionar les falles de la nostra població. Ara, esperem que allí arrepleguen tota la informació que necessiten els visitants que vinguen a falles a Tavernes perquè segurament la Tourist Info estarà tancada en eixes dates. Tot siga que vulguen fer-nos tragar les nostres paraules i a falles estiga oberta. Si es per un bon servici als turistes, nosaltres ens les tragarem ben gustosament.

Algú s’ha preguntat per a que serveix la pantalla amb el logo Safor és més que va ser instal·lada fa més d’un any i mig a la plaça de l’ajuntament? Ni es sap ni es sabrà. Ahí queda per a la eternitat. Pot ser siga una obra d'art modern, pot ser siga una ferramenta de promoció turística que no funciona. 

I si busquen informació en ella i no la trobes no intentarem anar a la Tourist Info. Està tancada.


5 comentaris:

 1. A estos no els enten ningú. Primer anuncien les jornades i als pocs dies tanquen Tourist-Info per al pont de la Constitució, el Festivern i Nadals.
  Això deixa clar el que li importa al bipartit el turisme.

  ResponElimina
 2. I quan està oberta la tècnic responsable el que fa és... Bé, millor em calle.

  ResponElimina
 3. La Tourist Info, ni esta ni se le espera.
  Ara esta tancada, i la resta de l'any tancada els caps de setmana. Aixó no hi ha qui ho entenga, se suposa que la gent fa turisme els caps de setmana i els festius, pero en Tavernes, per lo vist, sols ens tenen que visitar de dilluns a divendres.
  Ahi ho deixe....
  I tal com es dia abans "...a quien corresponda".

  ResponElimina
 4. De dilluns a divendres de 10h a 14h.
  A quien corresponda....

  ResponElimina
 5. TURISTES A TAVERNES EN HIVERN? jajaja això mos faltava! Sols volem turistes a estiu!!.... Ara que ni en estiu l'ajuntament promociona la nostra platja ja que tots els actes son pagats i els comerciants reclamen a l'ajuntament governat per Jordi Juan que promocione millor la platja perque "Alertan de que esta campaña ha experimentado un descenso del 18%" http://www.paginanoticias.es/n/Espana/74vyve5ch/Los-comerciantes-de-Tavernes-piden-un-gran-pacto.htm

  ResponElimina

Escriu el teu comentari