Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 16 de desembre de 2013

Karina Vercher aplaudeix la decisió del Ministeri d'Hisenda de rebaixar el valor cadastral dels immobles de Tavernes i exigirà que Jordi Juan deixe de bloquejar la rebaixa de l'impost municipal

Nota de premsa de la regidora Karina Vercher
La regidora progressista Karina Vercher del grup de no adscrits de l'ajuntament de Tavernes ha aplaudit la decisió del ministeri d'Hisenda de baixar el valor cadastral dels immobles de la Vall. És la primera bona decisió que es pren a Madrid respecte a Tavernes en molts anys, ja que la publicació al BOE de la rebaixa del valor cadastral es traduirà en la rebaixa de l'IBI que el govern del nacionalista Jordi Juan va tractar d' imperdir al plenari extraordinari d'agost.

De tota manera, la regidora progressista ha qualificat de salvatjada la pujada de l' IBI a Tavernes durant els últims anys i ha anunciat que exigirà que es vote la rebaixa del gravamen que l'ajuntament s'aplica al valor cadastral dels immobles del municipi. La rebaixa d'aquest gravamen és competència del plenari municipal i, segons la regidora no adscrita, tant Compromís com el PSOE i la direcció d'Esquerra Unida han tractat d'impedir per tots els mitjans la seua rebaixa que seria la que permetria que realment els veïns de la Vall paguaren un import just pels seus béns immobles.

2 comentaris:

  1. Lo que diga esta xica mos importa ben poc,no te credibilitat ninguna i no representa ha ningu,nomes els seus interesos personals.

    ResponElimina
  2. i el que tu diges encara menys credibilitat te.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari