Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de desembre de 2013

La hipocresia del sr. Juan

El diccionari de la Reial Academia de la llengua española defineix hipocresia com "fingiment de qualitats o sentiments contraris als quals veritablement es tenen o experimenten".
Arran de l'aparició de la sentència que desestima el recurs interposat davant la decisió de la presidenta de la mesa de edat que no permetè la votació de la moció de censura ix a la llum pública, una volta més, la hipocresia del senyor Juan i tot el seu aparell propagandístic.

El senyor Juan i tot el seu equip de govern són capaços de deixar completament sola, fent-li un buit total, a la senyora Canet. L'últim exemple el tinguérem a les I Jornades de Turisme a la Valldigna de les quals tant s'ha parlat a este Diari. En estes NINGÚ d'eixe equip de govern hi assistí, amb la intenció inequívoca de boicotejar-les (ja sabem que el senyor Llàcer va entrar i ixir sense crear ni una paraula amb ningú).

Al mateix temps que la deixen tirada són capaços ara de voler posar-se al seu costat i enaltir-la i encastellar-la dirigint-li paraules com regidora valenta, defensora de la legalitat... En definitiva, li donen les gràcies per haver defés el seu poble.

I, com sempre fem al Diari, ens preguntem algunes coses. Organitzar unes jornades de turisme no es defendre el seu poble? Recolzar la seua economia i mirar pels interessos de moltes empreses locals no es defendre el seu poble?
Pareix ser que no.
El que hem dit, HIPOCRESIA.

11 comentaris:

 1. És el calificatiu exacte HIPOCRITA

  ResponElimina
 2. És veritat, la hipocresia de la qual fa gala el senyor Jordi Juan és digna de destacar. En les jornades de turisme no va aparèixer en absolut fent-ho un lleig molt gran a Carmen Canet, però també als alcaldes de Simat i de Benifairó i a totes les persones que estaven interessades en eixos assumptes. Però no solament açò, es va encarregar que no apareguera res en la premsa ni en el seu blog seudooficial, com ben es diu en la notícia, amb l'objectiu clar de boicotejar l'acte i a la seua organitzadora, i ara es posa del seu costat. Aquesta hipocresia està donant pas al cinisme mes autèntic mai vist.

  ResponElimina
 3. Aquests del govern sols els pareix be l'actuació de la senyora canet quan els interessa i quan no la tiren al fem. Quin companyerisme es eixe? Crec que hui per hui molts s'arrepenteixen d'haver format el Bipartit (abans el tripartit).

  ResponElimina
 4. Cada un defen el poble com pot,hi ha qui vol tant el poble que es capaç de ajuntarse amb una transfuga que sa passat anys parlant mal dells i carregarse tot el seu equip politic.Aixo es amor!

  ResponElimina
 5. Exacte, molt de paperot fan. Poc a poc me n'adono de la suposta ideologia equivoca que tenim del Bloc. No sé si recordeu pero l'any passat a Sant Llorenç tambe passaren coses d'aquestes: impuntualitat de l'alcalde i de repent sen anà crec que a per la novia; poca presencia dels membres del Bloc en canvi hi havien molts socialistes... Aquesta vegada Diari de Tavernes us dono la rao amb aquesta publicacio. Encara que el titol es massa directe i hi ha altres recursos literaris per utilitzar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. ¿El título es demasiado directo? Decir una verdad como la que se expresa en ese escrito no es ser directo o indirecto, es decir lo que es, es llamar pan al pan y vino al vino, no hay que buscar recursos literarios o frases bien sonantes, el autor o autores de ese escrito ha querido expresar las cosas tal y como son. Coincido plenamente. Estaré de acuerdo con usted en que las personas cuando hablan o escriben han de procurar no perder las formas ni la educación, pero decir las cosas claras, sin rodeos y sin ambages.
   ¿No le parece todavía mas directo el menosprecio continuo que le hace el señor Juan y todo el gobierno municipal a la señora Canet? ¿No le parece mas directo no asistir a esa jornada de turismo que organizó la señora Canet? ¿No le parece mas directo que desde el gobierno municipal se hiciera un apagón informativo sobre esa jornada de turismo? ¿No le parece mas directo el boicot tan descarado a esa jornada de turismo? ¿No le parece mas directo que se hagan cosas como esas y otras más contra la señora Canet y ahora le den palmaditas en la espalda?
   ¿Verdad que hay cosas mucho mas directas?

   Elimina
 6. Exacte, molt de paperot fan. Poc a poc me n'adono de la suposta ideologia equivoca que tenim del Bloc. No sé si recordeu pero l'any passat a Sant Llorenç tambe passaren coses d'aquestes: impuntualitat de l'alcalde i de repent sen anà crec que a per la novia; poca presencia dels membres del Bloc en canvi hi havien molts socialistes... Aquesta vegada Diari de Tavernes us dono la rao amb aquesta publicacio. Encara que el titol es massa directe i hi ha altres recursos literaris per utilitzar.

  ResponElimina
 7. Exacte, molt de paperot fan. Poc a poc me n'adono de la suposta ideologia equivoca que tenim del Bloc. No sé si recordeu pero l'any passat a Sant Llorenç tambe passaren coses d'aquestes: impuntualitat de l'alcalde i de repent sen anà crec que a per la novia; poca presencia dels membres del Bloc en canvi hi havien molts socialistes... Aquesta vegada Diari de Tavernes us dono la rao amb aquesta publicacio. Encara que el titol es massa directe i hi ha altres recursos literaris per utilitzar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Home es que jo també haguera preferit estar en la novia que a Sant Llorenç

   Elimina
 8. Crec que el pp i els seus simpatitzants no sou els mes indicats per parlar de hipocresia, a la vista esta que en campanya karina i manolo es tiraven a matar en els debats de la radio local i ara son molts bons companys,ja vorem fins quant...Manolo abandona la politica pel be del pp de Tavernes i del teu equip en el qual tens gent molt qualificada....pero ella pagaran els teus errors

  ResponElimina
 9. tambe esta a la vista que quan els interesa als del bipartit ensabonar a la srta. Vercher ho fereu ben fet fins i tot en amenaçes, despres li rieu les gracies i be que s'aprofitareu fins que ya no vos servi i la tirareu. Ara el sr. Juan ni tan sols la deixa parlar al plenari. Tu comentari de 28 de decembre de les 13.17 que vols ensenyarme.Quan el bloc sapia que es democracia i xoc democratic podras donar lliçons.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari