Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 24 de desembre de 2013

Nota remesa pel Partit Popular sobre la sentencia a la moció de censura

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha tingut coneixement de la resolució judicial que desestima el recurs contenciós administratiu existent davant la decisió de la presidenta de la mesa d'edat de no permetre la votació de la moció de censura que es va intentar presentar davant el consistori.

El Grup Popular, com sempre ha fet, acata la sentència encara que no la comparteix, i estudiarà en els pròxims dies si la recorre, ja que no es tracta d'una sentència ferma.

Així mateix, el Partit Popular recorda que la moció va ser proposada atenent a unes mesures cautelars que permetien la seua presentació. Així es dedueix de l'exposició que realitza el propi fiscal. En tot moment es considera que la moció era completament legal, i que no va prosperar per no atendre la mesa d'edat a unes mesures cautelars que, amb posterioritat van ser modificades, però que en el temps de presentar la moció fixaven a l'edil Karina Vercher en el grup d'EU.

Davant un govern local en minoria de nacionalistes i socialistes, era obligació dels regidors del Partit Popular treballar directament per la nostra ciutat i els seus veïns en ser el grup més votat.

D'altra banda, cal recordar que existeix un segon contenciós interposat pel Grup Popular davant la decisió autoritària del Bipartit de no respectar la petició de l'oposició d'incloure en un ple extraordinari una sèrie de punts vitals per a la marxa de la ciutat de Tavernes.

Aquest segon recurs segueix el seu curs davant la falta de diàleg i consens que ha mostrat el govern de Juan en temes com les excessives pujades d'impostos i en concret de la coneguda contribució urbana, parlar sobre els sous dels polítics locals, el menyspreu per serveis com el pàrquing o la piscina, la manipulació mediàtica d'un gabinet de premsa i un BIM, o la falta de consens en temes de gran importància.

Des del Grup Popular continuarem treballant per la nostra ciutat, Tavernes de la Valldigna, i pels seus veïns.

Aprofitem per a desitjar-vos unes bones festes i desitjar que el 2014 siga un any en el qual es creu en ocupació

9 comentaris:

 1. Hi ha que tindre espirit esportiu, hi ha que intentar tot allò que es crega que es bó per Tavernes. Es pensava que era positiu i es va fer, no sa estimat el recurs, no passa res, a seguir treballant encara en mes ganes.

  ResponElimina
 2. Xeeeee en esta nota de premsa pareix q el pp haja guanyat! No tingueu mal perdre! Ja heu fet prou el ridicul. Ara es hora d'acaxar el cap

  ResponElimina
 3. Mi papa lo arregla todo, todo y todo.24 de desembre de 2013 a les 19:28

  Els emplomats, incloent les relacions paterno-filials, s'han assabentat de la sentència a través del Diari de Tavernes i del blog de E. Estruch. Els cotorrins posen tanta obstinació i estan tan ocupats amb les fotos que publiquen per a veure com i de quina forma les publiquen que descuiden els seus canals d'informació. Anem perdent la forma.

  ResponElimina
 4. No acabo de entender como se presenta una moción de censura sin tenerlo todo bien atado jurídicamente. Con la gente competente que hay en el PP y nadie darse cuenta de que no prosperar se da la imagen de pactar con un tránsfuga para poder mandar... si no se hubiera hecho la moción ahora el quemado políticamente sería Jordi. Por querer correr demasiado se ha perdido la oportunidad de gobernar en el ayuntamiento... en fin el PP de Tavernes "en el pecado lleva la penitencia". Un economista.

  ResponElimina
 5. Anónimo del 26 de Diciembre a las 10.12 en cualquier moción de censura no todo esta bien atado y como dice la nota del PP en ese momento era legal presentarla, después la justicia hace sus matices y fundamentos,que por supuesto hay que acatar sin llegar al insulto de jueces ni de abogados la sentencia,el Sr. Juan es el único que esta quemado políticamente por lo mal que esta gobernando.Es muy bonito decir desde la barrera al torero que se arrime, sobre todo si se esta en el tendido. Como votante del PP las explicaciones que nos han dado nos parecen correctas. Y como sea dicho en la nota, se acata la sentencia hasta poderla estudiar mejor.

  ResponElimina
 6. En contestacio al anomin de 24 de desembre de les 15 , la nota de premsa no pareix res mes que el que vol dir i asi sols fan el ridicul gent ridicula que no som nosaltres , tampoc acaxem el cap , tot el contrari ven alt . I els unics que ham perdut som el poble de tavernes que votaren PP

  ResponElimina
 7. El PP hizo lo que debia: intentar gobernar por ser el partido mas votado por los ciudadanos de Tavernes y por eso presentó la moción de censura con el informe favorable del secretario del ayuntamiento.
  Yo quiero que gobierne el PP que es el partido mas votado y no el bipartito que és minoria.

  ResponElimina
  Respostes
  1. el pp no hizo lo que debía, lo que hizo fue el rídiculo que es lo mismo que hará en las proximas elecciones gracias al patata que tenemos. Pienso votar al pp en la generalitat y en las estatales pero me parece que muy a mi pesar me quedare en casa en las elecciones municipales. El p hatata esta hechando a perder todo el buen trabajo de Eugenio. Debería darte vergüenza patata. No me censureis que estoy dando una opinión que comparte mucha gente de nuestro partido y quiero que su voz se lea en este blog. Gracias.
   Vicent Palomares Diaz

   Elimina
 8. Pues imagineu si a vostres vos senta mal haver votat al pp i que no mane encara que fora el mes votat,com es sentirien els votants de eu quan karina li va regalar els seus vots al pp.Aço es la politica la mentira mes gran de la vida...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari