Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de desembre de 2013

R.I.P. Casa de les Indalècies

Si passeu hui pel carrer Sant Agustí podreu comprovar que estan tombant la Casa de les Indalècies. Ens acabem d'enterar de que no s'ha salvat eixa casa per molts demanada per al poble. 
On han quedat les reivindicacions del govern del senyor Juan? Segons tenim entés ha estat el propi ajuntament qui ha forçat la demolició després de multar els propietaris amb més de 2000 euros per no haver-ho fet ja.
Estem de dol a Tavernes.

7 comentaris:

 1. Altre incompliment del programa electoral de Jordi

  ResponElimina
 2. tant de propagadisme que van fer que anaven a fer un museu alli, hipoteques aparaulades per a comprar-la, i tot per a res. Així ens va.

  ResponElimina
 3. I una pregunta, sense anim de res, sols de clarificar la meua informacio.

  Els diners que dia el PP, que hi habien per a la compra de la casa de les indalècies, ara que se ha de fer, se fa una devolucio o se reutilitcen per altra necesitat del poble??.

  I perque Sr. del diari perque no ens conteu el perque s'ha arribat a aquest extrem, de fer la demolicio per par de la propietat de la casa mes singular que quedaba al poble?.

  Perque abans de que la propietat ejecutara la demolicio dels seus bens inmobles, perque no sa expropiat amb un pagament del valor real de la propietat i aixina tindrela com a patrimoni municipal??

  ResponElimina
 4. El dinero lo devolvio el Sr.Juan para hacerse propaganda que habia reducido el endeudamiento total PROPAGANDA BARATA PAGADA POR EL PUEBLO

  ResponElimina
 5. Sr. Anónim de les 20,47 tot aixo que voste pregunta amb molt bon criteri, perqué no ho pregunta al govern actual?que s'ha fet en el diners si es tornen o les gastem en altra cosa , el perqué s'arribat a la demolió i tambe perqué els han possat una multa als propietaris.Peró pregunte-li al bipartit que ens governa que pareix que ens oblidem que duem mal governan-mos mes de dos anys

  ResponElimina
 6. Ara Xavi Castillo si ve a Tavernes de segur que trau el tema de RTVV......traurà també el de la demolició de l'últim edifici històric de Tavernes?????
  Fabra ha matat RTVV, però J.JUAN HA ASSASSINAT LA CASA DE LES INDALÈCIES!!!!

  ResponElimina
 7. Ja era hora de que tombaren un casa en ruines que dia si dia també estava vallada perque caien trosos de faxada. Aixo era un perill i necesitava una "limpieza".

  ResponElimina

Escriu el teu comentari