Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 10 de gener de 2014

Com descriure este equip de govern íntegre en tres frases

1. Este el tinc, este no el tinc.

Les llàgrimes i coaccions en la investidura de l'equip de govern íntegre indicaven el que anava a passar.

Es repartiren els càrrecs no en base a confiances i capacitats, sino en base a pactes que ara vegem que no tenien base, com aquell que canvia cromos. Jordi Juan nombrà 1ª tinent d'alcalde a Carmen Canet. Era, per tant, la teòrica persona de confiança.

Res més lluny de la realitat. I així ho demostren els fets. Jornades de turisme, xarrades d'agricultura i ara la festa a la platja. Alcalde i 1ª tinent d'alcalde sense cap sintonia. Una fent i l'altre posant traves i boicotejant.

2. Cadascú rema cap a sa casa

Els del bloc: adoctrinament polític a la nostra costa

Donant facilitats de tot tipus (si, de tot tipus) per al Festivern i aumentar l'adoctrinament independentista. Segurament, tot el que ens vinga al cap, s'haurà fet per al Festivern.

Conseqüència: vingueren moltes persones a Tavernes pel Festivern i d'entre eixa qüantitat, alguns exaltats que, envoltats de propaganda partidista i banderes republicanes i quatribarrades, sols pogué pasar el que passà: un ultratge a la bandera espanyola en dos ocasions. La primera, el robatori ja conegut per tots i publicat en premsa. La segona, més val una imatge que mil paraules.


Segons l'article 5 de la llei 39/1981 del 28 de octubre és una obligació que la bandera espanyola onege a la porta de l'Ajuntament. A més, l'article 10 explica que els ultratges seran castigats conforme marca la llei. Creguem que el sr Juan, com a primera autoritat del poble de Tavernes, haurà presentat la corresponent denúncia per a que caiga sobre els infractors tot el pes de la llei. Han sigut violades no sols la llei dalt nomenada sino també la pròpia Constitució Espanyola que al seu article 4 diu que les banderes oficials han de utilitzar-se a tots els edificis públics.

Vivim en un estat de dret, i un estat de dret no admiteix desafiaments. Amb este acte s'ha desafiat el nostre estat de dret i vosté, com a garant a nivell local de la democràcia deu actuar per a que es perseguisquen els actes.

Els del PSOE: ni estan ni se'ls espera

Ni diuen res, ni es deixen vore. Pareix que s'alegren que els seus socis de govern, els del Bloc, acaben de cremar a Carmen Canet, ja que és un estorbo per a ells.

3. La doble moral.

El sr Juan ha sigut molt estricte al voler que es cumpliren tots els requisits administratius a la festa de la platja. Però va deixar passar el temps per a que es montara la carpa, la barra, la discomòbil i la resta de preparatius, i al final, prohibir-la.

Creguem que actuant així volia deixar en mal lloc a Carmen Canet, però més bé ha donat una volta més mostra de la seua ineptitud, confirmant que sols sap actuar improvisant, sense planificar i sense cap ordre.

Mentres tant, al Festivern tot ben legal. Millor dit, el tracte dispensat a la empresa organitzadora del Festivern. Tot ben fàcil. S'han de dir les coses com són: se li ha regalat tot. S'ha preparat el terreny per a la carpa, no s'ha cobrat ocupació de via pública, la brigada municipal a disposició dels preparatius, el trinquet per al sopar de cap d'any, taules i cadires per al sopar que transportà la brigada... Tot sense pagar ni un euro.

Com ja sabeu, el sopar es va servir pels Greixers de Casteló de Rugat. I al Diari ja ens hem preguntat si ells també cumplien tots els registres i requisits.

Va ser el sr Juan qui va dir, textualment, "les persones i la seua seguretat és el primer. L'Ajuntament ha de vetllar per l'interés públic". És cert que s'ha cumplit tot correcte a totes les activitats del Festivern?

7 comentaris:

 1. Un poquet mes sinverguenses i no naixen , i damunt estan orgullosos de la foto , ah per cert , al que ha escrit aquest article , se li ha olvidat nomenar que tambe onejava la bandera de la hoz i el marillo

  ResponElimina
 2. Cadascú pot fer volar la seua bandera on li pase pels collons, (quatribarrada, republicana, o la comunista) això no es ilegal. Si fora la del aguila que tant vos agrada a la dreta, sería ilegal, ja que es anticonstitucional. El fet de que dues o tres persones hagen agafat la bandera de Espanya de l'Ajuntament, no em pareix correcte, però no fa falta fer un drama. I els diners que puga costar el festivern no es res a vore en comparació en els diners que deixa. Dambé es gasten diners en cavalcades, provesons i mes coses que no m´agraden, que no aporten cap benefici al poble, i no em queixe, entenc que cal fer coses per a tots els gustos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ningu ha prohibit onejar les banderes que els dnen la gana, perque si recordes al campament del Festivern hi havien banderes d tot tipus, independentistes catalanes, comunistes, republicanes... Jo crec q aquest article no es queixa de això, sino de que es va agafar una bandera d'un lloc public i conforme diu la Constitucio es ILEGAL! Així que es tenen que trobar als culpables.

   Elimina
 3. ¡Es vergonyos que no els hagen agarrat i empresonat per haber cremat la bandera o simplement per haberla furtada, no es seua , es del poble i ells ni tan siquiera son del poble presuntamen estan pagats per alcalde que no defen al seu poble i companyia. Sempre hi haura amiguismes. pero sols per a fer mal. Mes aendre al pobre i reble al poble abaixar un 40% IBI i deixar-se de tonteries senyor don Jordi. Es suposa que voste ha entrat ahí per a fer coses per el poble.....pues li se passa el tems i no es nota res, de res.Pose un buzo de peticions, atenga als ciudadans estiga 15h al ajuntament atenet les necesitats e intentat buscar sol.lucions......menejes home..... menejes guanye cada € del seu sueldo per la mor de deu.

  ResponElimina
 4. Al tio la vara i al de les 18:00, digau el que cregau convenient però per favor no pergam les formes i l´educació.

  ResponElimina
 5. Jo pense que el que esta passant al nostre poble es algo surrealista. El Bloc vol que els joves es façen independentistes i esta convertint-los en radicals d'esquerres passant el que esta passant despres (botarse la legalitat sense conseqüències) i despres tenim als socilistes que no se com no es donen compte de que el seu amiguet aliat al Govern li va a furtar tots els vots, perque com bé eu dit el SOE ni esta ni s'el espera. Vorem desi uns mesos com cambien les coses...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que el bloc vol q siguen tots independentistes i radicals de esquerres?? Jajaja va per favor, sigues un poc mes serio... els unics que han ixit en premsa i reds socials alçant el braç son els de les vostres NNGG, i no han sigut pocs casos eh

   Elimina

Escriu el teu comentari