Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 4 de gener de 2014

Compreu vosaltres al poble que ja beneficiaré jo als de fora

I sense perdre corda amb la seua hipocresia, l'alcalde de Tavernes de la Valldigna torna a fer de les seues.  Venent fum i penjant-se medalletes de progre, mentre ell fa el que li rota.

Fa uns dies ens trobàrem al web de l'ajuntament la nova campanya que a so de bombo i platerets anunciaven el sr Juan i el sr Llàcer com a responsable de foment local. Amb esta campanya volien incentivar i potenciar les compres en els comerços i establiments de Tavernes. Per a recolzar-la deixaren l'accés al parking gratuit fins al 24 de desembre.


Doncs bé, sembla que la campanya sols anava dirigida als veïns de Tavernes, no a ell ni a les empreses que organitzaven el Festivern.

Ja tots sabeu que el 31 de desembre se celebrà al trinquet de Tavernes un sopar que costava 15€ a tots aquells que vullgueren anar i que no tenia cap cost per a l'empresa organitzadora, ja que les taules, les cadires, el local i la llum ho pagava Lionel Grau. Perdó, ell no, ho pagava el sr Juan amb els nostres impostos.

Doncs bé, els responsables d'este sopar són els Greixers de Castelló de Rugat. D'esta agrupació sols tenim una informació, i és que té el peu més clavat a la política que a la preparació d'aliments. No obstant, desconeguem des del Diari si tenien o no -com ben bé va exigir el sr Juan a la sr Canet- tots els permisos per a la preparació d'un sopar per a quasi 350 persones. Carnets de manipuladors d'aliments, eixides d'emergència, vigilancia... En fí, exigim transparència al sr Juan.

No sabem si a Castelló de Rugat hi havia una campanya com la promoguda pel sr Llàcer, però els Greixers tenien ben clar on volien deixar els pocs costos que tenia el sopar. Així ho anunciaren al seu Facebook.


Per tant, nosaltres, veïns de Tavernes, hem de comprar al nostre poble. Però quan ha de ser el sr Alcalde qui faça eixes compres pot anar a qualsevol lloc i llogar a qui vullga.

Si haguera preguntat als nostres veïns o a nosaltres li haguérem propossat una altra cosa més beneficiosa per al poble: que el sopar el prepararen els restaurants de Tavernes.

Jordiet, es predica amb l'exemple.

21 comentaris:

 1. Pareix mentira que sen adoneu ara de que el govern de Juan sols pensa moltes vegades en empreses de fora... Un exemple clar va ser la seua primeta cavalcada A LO GRANDE. On despues de dir que no hi havien diners sen gasta 30.000€ així moltisimes mes histories que em vist... I les que falten!

  ResponElimina
 2. Jordi fa com sempre. Els impostos i les retallades i els diners i els negocis per als de fora.

  ResponElimina
 3. Els que si que estaràn contents son els comerciants de Castelló de Rugat que han venut els seus productes gracies als diners dels nostres impostos.
  Molt de parlar i molt de posar cartelets pels comerços del poble però ells deixen que vonguen els de fora a fer negoci al poble.

  ResponElimina
 4. He parlat amb un aimic que te un bar i m'ha dit que ningú de l'ajuntament ni del Festivern va anar a preguntarli si volia servir el sopar de cap d'any.
  Jordi cobra als bars del poble per posar taules i cadires al carrer i a estos li les porta al trinquet sense cobrar res. Quina gentola hi ha a l'ajuntement i els pitjors son Jordi Juan i Llacer que, ademès, cobren un bon jornal de l'ajuntament per arruinarmos en lloc d'ajudarmos.

  ResponElimina
 5. Per què estava tancat el parking els dies del Festivern?
  No es podia aparcar a ningún lloc del poble i el parking buit.
  Mira si pasen del parking que en el plano que va repartir l'ajuntament no estava marcat el parking i enviava a tots als Sequers i al Poligoni del Pla.

  ResponElimina
 6. Molt bo el comentari, si senyor. Els del Bloc es pensen que per a fer una campanya de promoció del comerç local s´editen uns cartells i ja està la campanya feta. Hi ha que predicar en l´exemple. I a tot açò, tenen o no tenen eixos Greixers numero de registre sanitari? estan autoritzats per a servir menjars?
  Jordi no contestarà.

  ResponElimina
 7. Encara estaràn morintse de risa eixa colla de xicots de Castelló de Rugat que amb les nostres instalacions i els nostres impostos han fet un gran negoci sense arriscar ni un euro.
  Jordi i Llacer els han fet un bon regal de nadal amb els nostres impostos i perjudicant als del poble.

  ResponElimina
 8. Però estos de Castelló de Rugat tenen totes les autoritzacions o no les tenen?
  Han vingut açi, ha picat els diners i han desaparegur i ja està be aixina?
  Alguna explicació tindràn que donar Jordi i Llacer.
  Ale Carmen Canet sigues valenta i pregunta si està tot clar o vas a permetre que Jordi continue deixante en ridicul.

  ResponElimina
 9. Una empresa concreta no fa paret. Un exemple concret no es la norma, no es regla. A mes, en el poble no hi ha cap empresa que puga oferir aixo...
  Que fea manolo, que soles contratava empreses de fora per a fer obres? Sincerament si esta es la vostra forma de fer politica, si per a vosaltres no hi ha cap tema mes important.... tela tela que baix ha caigut el pp local...

  PD. Gracies a per publicar-ho

  ResponElimina
  Respostes
  1. Això no es veritat i ho saps. Colles com eixes que munten taules, compren al super i escampen el menjar t'en poden fer mes de seua a Tavernes, si son com els greixers. A mes a mes, empreses d'hostaleria amb servei de càtering hi han 3 o 4 al poble que en podrien fer el negoci, pero la paradeta la te muntada Miqul Girones i Jordi Juan i ells diuen qui treballa per a ells i qui no. Les empreses son d'amigatxos, ahi no importa treure'n mes o menys beneficis, els beneficis reals els tenen l'empresari en el que no paga a l'Ajuntament, i el politic en la difusió i propaganda entre el nacionalisme.

   Elimina
 10. Que no és la norma? Si lo poc que fan ho donen a guanyar als de fora.

  ResponElimina
 11. no es tracta de una empresa solsli faren memoria al comentari de avans, el any passat el sopar del festivern el va servir una empresa de Carcaixent, enguany una de Castello de Rugat, l'empresa que prepara les ultimes cavalgades de Reix van ser de Cullera , enguany amb 1/3 del presupost el han donat a les falles. En el Sr. Juan al capdavant del Ajuntament de Tavernes , les nostres empreses es moriran de asco, pero les dels pobles dels costats estan salvades. Vaja campanya de burla

  ResponElimina
 12. JORDI JUAN DIMISSIÓ.

  ResponElimina
 13. ES PREDICA AMB EL EIXEMPLE D,JORDI

  ResponElimina
 14. I jo pregunte tenia eixida d'emergencia el trinquet?
  Mala ratonera.....

  ResponElimina
 15. Tenia els permisos l´empresa de catering?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per no tindre, no te ni registre sanitari

   Elimina
 16. Hi ha algun contracte signat entre Ajuntament i Festivern?
  Un contracte que detalle obligacions de les parts que el signen?
  Un contracte que concrete responsabilitats?
  Hi ha contacte o açi es fa tot de boqueta sense cap suport legal?

  ResponElimina
 17. Sou uns hipòcrites que no sabeu fer més que criticar actes els quals, vosaltres el heu fet pitjors! Apart de que sols permitiu la publicació dels comentaris que us interesen, feu-los tots públics per què en cas de que no ho feu estarieu coaccionant el meu dret a la llibertat d'expresió, això si que és vergonyos!! I si voleu guanyar vots, que siga amb actes i no amb queixes, patètics

  ResponElimina
  Respostes
  1. A este Diari sols han quedat per publicar comentaris que recollien insults i acusacions dirigides a diferents persones i entitats de este poble. Com ben bé es llig al principi d'este blog, no seran mai publicats comentaris que atenten contra el honor de cap persona o organització. El teu comentari ha sigut tret per a mostra-te públicament la resposta que voliem donar-te. Si es cuiden les formes totes les opinions són valorades i publicades.

   Elimina
  2. Insultes, acuses de censurar, no entens el propòsit del blog... i a pesar de tot això trauren el teu comentari. Que et creus, que açò és el blog del padal sense plomes eixe?
   Apren que és la crítica social i fixat bé per si el comentari sobre la censura volies fer-lo ací o al Carronyero de la Vall

   Elimina

Escriu el teu comentari