Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 11 de gener de 2014

El equip de govern íntegre i FITUR

La Fira Internacional de Turisme, FITUR, celebra la seua 34 edició del 22 al 26 de gener a Madrid.

Confiem que, como la resta dels anys ha sigut, hi haja una representació de Tavernes en esta fira. Al Diari, ja sabeu que ens agrada preguntar-nos coses. I en este cas no anava a ser menys. Qui anirà? Què es presentarà? Què s'oferirà?

I no ho preguntem debades. A la vista dels últims aconteciments ocorreguts a Tavernes relacionats amb el turisme i la platja ens pica la curiositat sobre tot açò i altres coses que es queden en el tinter, però que ja revelarem més avant.

No sols preguntarem, contestarem. Perquè ens preguntem...?

Qui anirà a FITUR?

Si fa un mes es celebraren les I jornades de turisme a la Valldigna i no va assistir ningú de l'equip de govern íntegre, qui s'acostarà ara a FITUR?
A este jornades ni el sr Juan com a alcalde de Tavernes ni el sr Llàcer com a regidor del emprendedurisme (càrrec acunyat per nosaltres, no existeix tal regiduria) aparegueren. Sols la sra Canet que actuà com a organitzadora de les mateixes.

El sr Juan no és sols que no apareguè per allí amb un notable ànim de boicotejar-les, sino que propicià un apagamet informatiu de tot el que estaguera relacionat amb estes.

Serà capaç d'anar? S'atrevirà a presentar-se al costat de Carmen Canet?

Què presentaran?

Potser presenten el ridícul tan gran que va fer l'equip de govern íntegre amb el tema de la festa de la platja. Es un atractiu prou graciós, estil Jaimito, que podria atraure a tot aquell que vullga riure o li agrade el risc. "Hi haurà o no hi haurà festa? Anem o no anem? Si anem o no està? I si no anem i si que la fan?"

Una altra cosa que poden presentar és la facilitat que tenen les empreses de fora per a organitzar events a Tavernes. Es un bon atractiu. I per a mostra, un botó. La empresa organitzadora del Festivern és un bon exemple. Les empreses de fora que vullguen vindre voran com no s'aposta per emprenedors i empresaris locals, ni tampoc volen recuperar el teixit productiu local. Prefereixen regalar tots els mitjans necessàris a les empreses forànees.

Què s'oferirà?

Promoses impossibles i cap fet. Potser oferixquen la possibilitat de acostar l'estació de Renfe a Borderia.

I ara ja posant-nos serios. Amb quina cara mirarà el sr Juan als empresaris i comerciats de la platja? què els podrà dir a ACEPLAT que els puga alçar l'ànim desprès de tans desplantes i abandonament?

I per a acabar, este és un missatge per a Carmen Canet. Encara que la teua intenció de presentar propostes conjuntes amb tota la Valldigna siga bona no t'esforces més. Almenys, deixa-ho passar fins que el sr Juan deixe de governar. Perquè tans desplantes als alcaldes de Benifairò i Simat ja fa lleig. Ells no ho mereixen.

9 comentaris:

 1. Un bon amic de Carmen i memebre de Aceplat11 de gener de 2014 a les 9:10

  Tot la raò , quanta veritat !!!

  ResponElimina
 2. Molt interessants les preguntes plantejades, seria bo que el sr. Juan les contestara. De totes maneres el temps ens donarà les respostes. Molt encertat el consell de no burlar-se mes dels alcaldes de Simat i de Benifairó, amb els desvergonyiments que els ha fet el sr. Juan, com molt bé assenyaleu es mereixen tot el respecte, com a persones i com a alcaldes que representen als habitants d'eixos benvolguts pobles.

  ResponElimina
 3. Vorem si porten al FITUR les imatges del Festivern amb quatribarrades i la crema de la bandera d'Espanya.

  ResponElimina
 4. Si el nostre alcalde, D.Jordi Juan, té la cara dura de presentar-se en Fitur serà mereixedor de figurar en el llibre Guinness dels rècords en l'apartat d'hipocresia. Ací en el seu poble deixa plantada a la seua Regidora de Turisme durant la celebració d'unes jornades de turisme, no li permet celebrar la festa de fi d'any en la platja i no fa res en absolut per la platja i la gent que viu allí, després de tot açò amb quina cara es pot presentar en Fitur. A representar a qui?
  Forrà de vaqueta.

  ResponElimina
 5. Com no tenen vergonya son capaços d'anar tots junts.
  . Algu creu que JJ cedirà el protagonisme en un event com este a CC?
  Algú creu que el multiconcejal Llàcer es quedarà en casa podent figurar açi?
  A lo millor a qui no deixen anar es a Carmen Canet. Tot es possible.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo els nomenaria als "gefesitos" els politics de la foto! Allà on puguen trobar una camera allá que aniran... I el fitur es un d'eixos llocs on l'alcalde no soltara el mos! Ja voreu vosaltres com JJ i Llàcer a primera fila de la Foto i en riseta com si no passara res.

   Elimina
 6. Anirà Jordi i el del gabinet de premsa perquè no falten fotos.

  ResponElimina
 7. Un assumpte tan important com el del la platja i el turisme en uns moments tan delicats com els actuals des del punt de vista econòmic i de l'ocupació i els nostres polítics sense prestar-li l'atenció que correspon. Per a Jordi la platja com si no existira. Pensen que existeix només a l'estiu i ni així fan alguna cosa per ella. Promoció, suport, política turística, col·laboració amb empresaris de la platja, creació i millora de serveis..., tot açò són assumptes que no estan dins del seu cap ni dels seus plans. Jordi, saps que ACEPLAT existeix? saps que el turisme en Tavernes pot ser una ajuda per a eixir de la crisi a nivell local?
  Una situació veritablement patètica. i Jordi posant-li pegues a tot el que fa Carmen Canet i fent desvergonyiments als altres alcaldes de la Valldigna.

  ResponElimina
  Respostes
  1. De verdad que es importante el asunto del turismo en Tavernes, y tanto que lo es. Puede que sea una de las pocas cosas que quedan "sanas" económicamente hablando y representa una posibilidad real de parar el hundimiento progresivo de la economía local. Es un sector que me atrevería a catalogar como esencial, pero para que realmente pueda rendir todos los frutos que es capaz de dar hay que prestarle mas atención por parte de los políticos. Dicho esto el paso siguiente es ver que es lo que se hace aquí en Tavernes por este sector económico tan importante, practicamente nada. El abandono es total, lo poco que se hace es a nivel privado hasta allá donde nuestros medios nos permiten. Apoyo del ayuntamiento ninguno y cuando la Concejala intenta hacer alguna cosa le ponen todas las barreras que pueden. El turismo en nuestra playa ha permitido durante mucho tiempo, mejor o peor, ganarse la vida a muchas personas. Cada vez se pone mas cuesta arriba poder mantener una actividad económica en la playa, el apoyo del ayuntamiento es vital y los políticos no se dan cuenta. ¿Qué extraños intereses hacen que nuestro alcalde tenga una venda en los ojos y no se dé cuenta de lo que estoy diciendo? Creo que no es tan difícil de ver ni de entender, tan sólo hace falta voluntad y escuchar a los afectados y a las asociaciones. Ni eso. Tener un negocio en la playa nos encadena, no nos permite rentabilizarlo, venderlo en la actualidad en imposible salvo que lo regales y nuestros gobernantes nos dan la espalda.

   Elimina

Escriu el teu comentari