Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 30 de gener de 2014

El summum de la burla

Fitur pareix que està donant prou de sí. Recentment ens enviaren una nota de la burla al turisme i els professionals de la nostra comarca. I pareix que seguix sense final.

Fa uns dies llegirem a la Cotorra del Bloc que el regidor del Partit Popular Salvador Sansaloni es presentà a l'encontre com a empresari i representat de l'agència de viatges familiar.

Els arguments són infinits, no obstant, n'exposarem un. El sr Sansaloni pateix una minusvalia que l'incapacita per a treballar. De vegades, un puntet a la boca no els vindria mal a alguns.

Com ja sabeu nosaltres som molt de preguntar-nos i en este cas no podem deixar de fer-ho.
Assistí el sr Juan com a matemàtic per a poder explicar el embolic de l'informe sobre el turisme cultural del Festivern?
Va anar la sra Canet com a professora per a donar lliçons als assistents a l'event?

I si sols el sr Sansaloni va assistir per a defendre els seus interesos personals, per què el deixaren ixir a l'única foto de la fugaç estada a Madrid?

5 comentaris:

 1. El blog del Bloc no respecta a ningu. Es un blog que es clava en totes aquelles persones que no pensen com ells... I com apareix a la constitució, ningu pot ser discriminat x ideología o creencia. crec q de vegades el cotorro deuria de callar-se la boqueta perque no son els més oportuns per a parlar.

  ResponElimina
 2. Ai quant guanyaría este poble si gent com Salva Sansaloni fora Alcalde, perquè sería el Alcalde de tots . Jo l'anime a qué es pressente, perquè Alcaldes minusvalits hi han a tot arreu i mitjans per a suplir les seues mancançes també, ahí teniu a Miguel Duran, un dels millors advocats d´Espanya, a més d'escriptor i comentariste habitual de televisió .
  I com damunt no necessitaría d'un sou perquè ja el te , estalviaríem diners que es podríen destinar a nomenar alguna persona que l'apoiara de seguit en la seua tasca .

  Perquè el que importa es el cor, i Salva el te inmens , ànim Salva, arrasaríes a dretes, esquerres i mig .

  ResponElimina
 3. Ui,aixo no es pot permitir!Corregam, presentem altra mociò!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. El que no es pot permitir és mentir i fer descrèdit sobre una persona que ha posat el seu temps, diners i interés en promocionar Tavernes. Això sí que no es pot permitir.

   Elimina
 4. Perquè amagueu que damunt Salva va fer de transportiste de fullets i de empleats municiplals ? sé qué ho sabeu ...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari