Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 de gener de 2014

Formació, puntal per a l'ocupació i el desenvolupament econòmic local

Ja fa d'açò alguns anys, quan al govern encara n'eren 3, el sr Borràs anuncià a la web de l'ajuntament que anaven a realitzar el trasllat de les dependències del jutjat a l'antic hospital situat al carrer Gabriel Hernández.

 
Ja en aquell temps el tripartit no entenia el concepte de transparència, que ara tan utilitzen. No obstant, el Diari els mostrà als veïns de Tavernes que el jutjat anava a ser instal·lat al centre de formaciò que recentment havia homologat el servef a Tavernes de la Valldigna.

Plantegem de nou este tema perquè ens ha aplegat al correu unes inquietuds d'alguns veïns del poble que ens obliguen a explicar als vallers què és el que realment hem perdut a Tavernes.

El tripartit, ara bipartit, va deixar escapar l'oportunitat que els veïns de Tavernes pogueren realitzar cursos formatius organitzats pel Servef sense tindre l'obligació de traslladar-se a ciutats veines.

Els cursos que ací es podien realitzar estàn dirigit, prioritàriament, a persones en situació de desocupació, a fi de proporcionar-los una qualificació professional per a exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball i estimular la seua contractació o inserció laboral.

Recentment a les ciutats de Gandia, Sueca i Oliva s'està organitzant el curs de Promoció turística local i informació al visitant. Tavernes, que en uns dies anirà a Fitur (encara que no sabem qui), no pot formar als seus veïns en esta matèria perquè ja no tenim aules homologades. Qui vulga formar-se haurà de traslladar-se a estes ciutats i pagar, com puga, este desplaçament. Perquè a pesar que estiga aturat, el que més li importa al Bloc és la dignitat de les persones.

També és cert que les aules servien per a realitzar activitats i formació dirigides prioritàriament a treballadors/es ocupats/ades en el marc dels subsistema de formació professional per a l’ocupació. 

De nou el bipartit, que t'han s'enorgulleix de les seues accions de emprendedurisme, va deixar a les empreses i associacions de Tavernes sense aules per a reciclar i formar als seus treballadors.
I com no sabem qui anirà a FITUR ni que van a presentar, ens preguntem: serà que allí els permetran presentar els convenis d'emprendedurisme firmats amb un munt d'organitzacions i dels que encara no hem vist cap acciò?

2 comentaris:

 1. Jo açò del Servef no ho sabia que ja no es podien fer cursets a Tavernes. Se que es feien cursets pero no en Tavernes sino que ens teniem que desplaçar. Vorem el que passa amb aquest tema

  ResponElimina
 2. Amb total respecte anonim dem les 13.01, a tavernes no se feien, se va fer l'omologacio supose per a poder fer els cursos de formacio que dona este servici, pero els encarregats de protegir defendre les idees socialistes, els nostres companys ideologics PSPV - socialistes de tavernes, amb complincitat del gobern i per a donar glories a qui li han venut els seus actes de regidors socialistes per a ser regidors socialistes al servici de bloc, no de esquerres ni de dretes, Nacionalistes ridiculs com aquells catalans que sols fan que cremar pots de fum amb la independencia i demanen que no els d'eixen ser per a donar culpa al altres i ells poder continuar xuplant del estat espanyol del que tan mal es tracta, eixos son el bloc. A eixos els hem venut per una 1ª tinen de alcalde i poc mes i un regidor de economia que talla el baetjo quant jordi liu permet.
  Tots nosaltres i ells son els que hem perdut les aules homologaes per poder formar-nos a casa.

  Aixo es el que passa, una doble cara de canet, i borras, l'altra la d'eixe aparcaeta perque com se dorm inclus en els plenaris per a que dir res.

  I a fitur qui nira, carmen canet l'unica que hui per hui a fet algo per incentivar la platja i que els seus socis li tallen les ales i la tiren als lleons o la d'eixen davant els carronyers per a que la devoren.

  Ole companys.

  Podriem vore que es un company carmen te acollonaries, crec que el unic company que tens els sr. propietari en venta del quadern.

  Salut

  ResponElimina

Escriu el teu comentari