Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 12 de gener de 2014

Ja no es fien els socialistes del gabinet de premsa?

Ens fem esta pregunta al comprovar que els regidors socialistes de Tavernes ja no utilitzen el gabinet de premsa municipal per a donar a conéixer les seues declaracions. I és que ara els socialistes publiquen les seues declaracions en el seu web i després les difonen per les xarxes socials en compte de publicar-les en la secció de notícies de l'ajuntament.
Esta setmana, sense anar mes lluny, Victor Borràs ha explicat en la web del seu partit l'esforç que li ha costat arribar a un acord per a recuperar la concessió del pàrquing i Pilar Altur també ha utilitzat la web del seu partit per a expressar l'orgullosa que esta de la meravellosa cavalcada de reis d'enguany.
 

Ni estes declaracions dels socialistes Victor Borràs i Pilar Altur ni la festa de cap d'any que Carmen Canet va organitzar en la platja s'han publicat en la web de l'ajuntament i el gabinet tampoc les ha passat als mitjans de comunicació.
No sabem el que passa en el bipartit però la veritat és que l'alcalde, els regidors del BLOC i les àrees que estos gestionen acaparen el protagonisme en la secció de notícies del web tavernes.es i en les notes de premsa que ixen del gabinet de premsa municipal. Poques notícies ixen ja d'actes organitzats pels socialistes o de les seues declaracions.
Un clar exemple del que comentem es pot comprovar al comparar la cobertura que el gabinet de premsa ha donat al Festivern gestionat pel BLOC i el silenci que ha rodejat a la cavalcada gestionada pels socialistes.

Totes les notícies que ixen del govern del bipartit passen pel  filtre del personal de confiança de l'alcalde, este personal no és socialista i este personal sempre s'esforça a personalitzar els missatges del bipartit en la figura de l'alcalde i açò ja ha d'estar cansant els regidors socialistes i als seus simpatitzants que veuen com Jordi, i el seu blog afí, s'apropien del treball dels socialistes i els atribuïxen a la "direcció" de l'alcalde.
Comencem amb una pregunta i acabem amb una altra: Qui acaparara el protagonisme de la pròxima baixada de l'IBI? Serà Jordi o serà Borràs?

5 comentaris:

 1. Normal que els socialistes no es fien del gabinet.
  El jefe del gabinet va portar la campanya electoral de Jordi i ara ja està treballant per la pròxima campanya del BLOC en la que vol afonar un poc més als socialistes.

  ResponElimina
 2. Estos socialistes són uns ignorants. Com poden haber estat confiant en el cap de premsa del seu enemic polític?

  ResponElimina
 3. Quan un es dedica a parlar dels demes en comptes de parlar que faig jo, el PP, i que propose jo i que estic fent jo pel poble .... malo. Molt malo.
  Jo del PP m'ho faria vore que el seu organ oficial parle mes dels altres partits que d'ell mateix.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El PP no té de qué parlar sobre ells.
   1.- Perque sempre allí sempre hi ha disciplina de partit en el vot i declaracions públiques, a tots els nivells.
   2.- Perque no són govern i per tant tampoc la mateixa responsabilitat que els demés partits que sí ho són.

   Elimina
 4. Buenas tardes,

  Yo creo que el PSPV - Socialistes de Tavernes, son los mas listos del grupo del Bipartito, han estado a la sombra del gabinete de prensa gubernamental pero no para estar a la sombra sino aprendiendo todos los entresijos de una buena posicion publicitaria, el gran maestro y los maestros han estado adoctrinando al PSPV sin darse cuenta y ahora que se acerca la recta final se han despegado y estan acelerando su posicionamiento y reclamando sus reditos de trabajo por el pueblo.

  Ellos sabian que pasaba dentro pero el bloc no sabia que pasaba en el PSPV, y les ha pillado a contrapi y les han metido dos golazos por toda la escuadra, y a esto la cotorra y el bloc se han tenido que precipitar recapitular informaciones etc, para no verse tan perjudicados y la verdad, se han perjudicado mas ellos mismos intentando no ser perjudicados por otros.

  Grave error del maestro y de los maestros del Bloc.

  Suerte Victor, y Carmen, menos misas y mas posicionamiento haz valer tu rango que fuimos nosotros quienes confiamos en ti y queremos oirte sinceramente y ponerle los puntos sobre las i a los aconteciminetos que te han probocado desde las mas altas esferas del Bloc y del Gobierno.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari