Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 4 de gener de 2014

Karina Vercher exigeix a Jordi Juan que explique per què el seu govern va promocionar i va prohibir en 24 hores la festa de la nit de cap d'any en la platja de Tavernes. NPR per Karina Vercher.

Karina Vercher considera vergonyós i propi d'una república bananera el fet que l'Ajuntament de Tavernes promocionara una festa de cap d'any alternativa a la ja programada en la plaça de l'Ajuntament el dia abans de la seua celebració, per a prohibir-la poques hores abans de les campanades enmig d'un encreuament de declaracions entre l'Alcalde -que va ser qui va prohibir la festa en la platja- i la Regidoria de Turisme, que pel que sembla, la promocionava.

Vercher ha avançat que investigarà si aquesta guerra entre l'alcalde i el que queda del govern municipal sorgit després de les eleccions de 2011, suposarà que l'Ajuntament de Tavernes haja tirat a la brossa centenars o milers d'euros dels seus contribuents.

La regidora no adscrita ha afirmat que seria molt greu que l'Ajuntament fóra el promotor de la festa en la platja, si de ser certa la informació escrita a la qual ha tingut accés Vercher (provinent d'un important càrrec del govern municipal en la qual es qualificava l'actuació d'il·legal i contrària a la seguretat dels veïns de Tavernes), aquesta actuació no comptava amb cap permís municipal.

Així mateix, és poc probable que, si com ha afirmat l'Alcalde Jordi Juan, aquest esdeveniment mai va existir malgrat haver estat promocionat pel propi Ajuntament, resultaria difícil que s'hagueren contractat empreses com "Ruano" per a realitzar aquest esdeveniment de forma legal.

Finalment la regidora progressista s'ha preguntat si la prohibició ha tingut a veure amb problemes de seguretat o si es va realitzar per a afavorir l'assistència al Festivern. En aquest sentit, Karina Vercher ha indicat que a molts ciutadans de Tavernes els sembla que el Festivern és una activitat lúdica que, amb el pretext de promocionar la llengua i cultura catalanes, dóna negoci a empresaris privats afins a la línia política del BLOC, PSOE i la direcció d'Esquerra Unida, per la qual cosa demana a l'Alcalde que aclarisca si l'empresa organitzadora abonarà a l'Ajuntament les despeses ocasionades per l'organització del Festivern.

10 comentaris:

 1. Espere que investigue i explique perquè està xica molta nota de premsa però de forment ni un grà i el poble el xafa ben poc.
  Menos politiqueo i més trevallar Karina.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tot el que tu vullgues, però vos pega en els o _ _ cada vegada que escriu algo. Ella té poc a perdre, cosa que Jordi i compsnyia si que tenen a perdre, sobre tot la credibilitat després de la sarta de mentires que a dit el jornaler de la política.

   Elimina
  2. Jordi no pot perdre mai la credibilitat. Ja la te perduda.

   Elimina
 2. El Blog del Pardal ha fet desapareixer el article de Jordi Juan sobre l'anulació de la festa de la platja. Serà que reconeixen la cagà i fan un pàs enrere?
  Igual ara diuen que mai ha existit eixes declaracions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La fet desaparéixer perqué algú haurà dit que ell lleven o igual la llengua se li aniria. I l'han llevat

   Elimina
  2. Mi papa lo arregla todo, todo y todo6 de gener de 2014 a les 20:04

   El blog del pardal ja fa temps que ha perdut el rumbo. El capità ja no sap portar el timó.

   Elimina
  3. I quan Enrique Estruch i els seus comentaristes, comencen a cantar-li les veritats al seu jordiet, envia a Jaume Talens a vore si conseguix parar la avalanxa de veritats que deixen a Jordi Juan com un autèntic MENTIRÓS

   Elimina
  4. L'article de Jaume Talens és per a emmarcar. Com han vist que el blog d'Estruch els posava a caldo dient totes les veritats, Jaume li envia eixe escrit perquè suavitze o elimine les notícies que publica. El trist és que sembla que Estruch li ha fet cas i ha baixat molt el llistó de les seues editorials i notícies. És una vertadera llàstima. Està be que eviten els insults i els comentaris de mal gust, però que açò no servisca per a no dir la veritat del que ocorre al poble per molt que li dolga al sr. Juan.

   Elimina
  5. Por mucho que quieran quitar ahora ya han hecho tarde, ya está extendido por toda la red. ¿Que se creen que la gente se olvida enseguida de las cosas? ¡Que ilusos!

   Elimina
 3. Ja veurem a les eleccions si karina va en companyia del pp i manolo vidal! Ja q li fan tota la faena bruta!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari