Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 14 de gener de 2014

La sr Sansaloni no veu necessari el pàrking

Al plenari del dilluns 13 de gener la sra Sansaloni en la seua intervenció sobre els punts sobre la liquidació del pàrking va fer unes declaracions que, encara que no ens sorprenen d'ella, si ens va fer reflexionar perquè ho dubtava.

Ens posarem ràpidament a pensar i ens adonàrem que nosaltres, a antigues notes publicades a Diari, teniem la resposta.

Per possar en antecedents.

Els membres del govern d'esta legislatura tenen unes places d'aparcament reservades. Este places, com ja sabreu, estan just al carrer Metge Grau, davant del banc de Santander. Els membres d'anteriors legislatures renunciaren a la utilització d'este ja que no volien favoritismes. No obstant, els membres de l'actual govern si fan ús d'elles.

Doncs bé, es veu que la sra Sansaloni està tranquila perquè pot aparcar ací si ha de baixar al centre per a qualsevol cosa i per això no li veu cap utilitat al pàrking. I si per algún cas sols queda una plaça, per a que no li aparque ningú més deixen un policia vigilant per a que quan apleguen poder aparcar ahí i no acostar-se al pàrking.

Ja parlarem a principis de desembre sobre este tema i ara tornem a retraure'l.

7 comentaris:

 1. A la señora sansaloni no li interessa el parking quan vol, doneu-li una plaça de garatge i voreu que promte cambia d'opinio, que segur que ho fa.

  ResponElimina
 2. Si doña Llum Sansaloni no ve la importancia que tiene tener un aparcamiento en el centro de Tavernes, cerca de los núcleos administrativos importantes:ayuntamiento, juzgado de paz, notarías..., cerca de las oficinas bancarias, cerca de muchos comercios y del mercado, si no tiene la visión de futuro que le haga ver que Tavernes será en un futuro no muy lejano una ciudad importante en todos los aspectos y que esta infraestructura será un gran alivio para el tráfico rodado a medio y largo plazo, si no tiene esa altura de miras, el problema es suyo no de los demás habitantes de Tavernes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Claro que es problema de Tavernes, el problema es para la gente de tavernes que va a pagar vuestra mala gestion y obras com esta que no hacen ninguna falta. Y ahi estan los numeros. Nadie compra plazas y nadie utiliza este parking. La verdad es que nadie va al centro en coche y quien lo hace o viene de fuera si no puede aparcar va a Malta o al pavellon y en 2 min ya esta en el paseo. Tan facil! Es una obra inutil

   Elimina
  2. Jo pense que si el PP haguera sabut que la empresa concesionaria anava a entrar en concurs de acreedors 1 any despres no haguera fet el parking. Ara bé, si haguera funcionat com es tenia pensat.. Segur que de algo es queixarieu. Com va dir l'alcalde al plenari, som humans i tots tenim errors i crec que el PP s'arrepenteix de que aquest parking no haja ixit com pnsava.

   Elimina
 3. Es que no es necessari. Tot lo demes demagogia barata pepera

  ResponElimina
  Respostes
  1. El que no es necessari es tindre un periodista a l'ajuntament pagat per tots i que sols li faja fotos al alcalde i a ningu més de la corporació. Aixo si que es perdre diners tontament... Despres es queixen del PP al "Pais Valencia" i despres son ells els primers que manipulen els organs municipals!

   Elimina
 4. Llum no veu necesari el parking però ella si que aparca el cotxe al parking.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari