Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 29 de gener de 2014

NPR El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna denuncia la farsa pública que està realitzant el govern de la localitat

Davant del descrèdit i abandó que els governants de Tavernes de la Valldigna estan realitzant amb el turisme de la nostra ciutat el Partit Popular de Tavernes es veu obligat a denunciar públicament la farsa que aquests han muntat.

Diumenge passat va finalitzar la Fira Internacional de Turisme FITUR que es va celebrar a Madrid. A aquesta fira, una de les més importants que se celebra sobre el sector, van assistir l'alcalde de Tavernes Jordi Juan juntament amb la regidora de turisme Carmen Canet i la resta d'alcaldes de la Valldigna, Agustí Pascual, alcalde de Benifairó i Sebastià Mahiques, alcalde de Simat i president de la Mancomunitat de la Valldigna. Enguany l'únic senyal d'existència que ha tingut la nostra ciutat ha sigut la de dos fullets dissenyats i editats per la Mancomunitat de la Valldigna. El regidor popular Salvador Sansaloni, qui es va personar en la fira pels seus pròpis mitjans ja que ningú el va convidar, recorda que "durant el govern d'Eugenio Perez i Manolo Vidal la representació de la nostra localitat sempre ha sigut destacada".

En aquesta ocasió l'absència de stand els va obligar a enviar a la premsa una foto d'arxiu d'anys anteriors. A més cal destacar la falta recolzament per part del govern i que açò s'ha convertit en els senyals d'identitat de la nostra presència en la fira. És per açò que el Partit Popular vol recordar que es treballa per la gent i les empreses de la nostra localitat, i no per eixir a la foto.

El regidor Salva Sansaloni creu "necessari treballar sobre un pacte per a fomentar el turisme en Tavernes i en la Valldigna ja que aquest és el motor de l'economia". A més recorda que "és important tenir en compte als empresaris tant de Tavernes com de la comarca per a unir forces i ressorgir sans d'aquesta situació".

1 comentari:

  1. No pot ser que el PP es done compte ara de gran part de la manipulacio que hi ha al ajuntament de tavernes i a diversos blogs afins al Bipartit. Unes persones que defensen la transperencia i proximitat pero que internamnt govrnen com a dictadures.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari