Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de gener de 2014

NPR El Partit Popular de Tavernes denuncia els actes vandàlicsocorreguts en el paratge Abrics de Mossén Ricard

El Dissabte passat 18 de gener va aparèixer a la premsa la trista notícia dels atacs a les pintures rupestres existents en el paratge valler Abrics de Mossén Ricard.
Els Abrics de Mossén Ricard són dos coves de gran valor paisatgístic que envolten un naixement natural d'aigua conegut com Les Fontetes de Cantus. En elles s'arrepleguen gravats que daten d'entre el 12.000 i 9000 aC.

Els Abrics de Mossén Ricard estan inclosos com a espai arqueològic a l'Inventari General de Jaciments Arqueològics de la Comunitat Valenciana.

Després de rebre la notícia el portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna, Manolo Vidal, es va posar en contacte amb les autoritats per a conéixer de primera mà l'estat de les investigacions. “Vaig haver de desplaçar-me a la caserna de la Guàrdia Civil davant la sorpresa que l'alcalde de Tavernes encara no havia interposat la corresponent denúncia”.

El Partit Popular de Tavernes acusa als membres del govern de la ciutat de Tavernes, el bipartit BLOC-PSOE presidit pel nacionalista Jordi Juan, de desentendre's de la protecció i de no vetlar per la seguretat i respecte al nostre patrimoni.

Recentment, durant la celebració del Festivern en la ciutat, uns vàndals van robar i posteriorment van cremar una bandera que es trobava situat en els mastelers que presideixen la casa consistorial. “En aquest cas el senyor Juan tampoc va interposar la denúncia corresponent”.

El popular Manolo Vidal manifesta el seu desacord amb la indiferència de l'alcalde Jordi Juan “una vegada més el senyor Juan deixa veure el desinterès que mostra pel respecte que els veïns de Tavernes mereixen. No ha presentat cap denúncia sobre els actes que van tenir lloc durant el festival del 31 de desembre i tampoc ho ha fet encara en aquests”

Des del Partit Popular de Tavernes volem fer pública “la condemna a qualsevol acte contra el patrimoni de la nostra ciutat i dels valencians, i exigim als representants polítics d'aquesta que actuen contra els responsables d'aquests actes”.

4 comentaris:

 1. Molt be. Manolo ha fet el que Jordi i Borràs tindrien que haber fet i els torna a deixar en evidencia per la seua incompetencia

  ResponElimina
 2. Jordi sols posa denuncies si algún no li parla com ell vol però que pinten les coves o que furten i cremen la bandera d'Espanya no li importar gens.

  ResponElimina
 3. Tira menos mal que han fet un atemptat perquè el PP s'entere que les coves existixen no n'hi mal que per be no vinga.

  ResponElimina
 4. Per lo que veig el poble va molt be. No ni a cap tema important de que parlar!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari