Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 28 de gener de 2014

Però quant baixa l'IBI?

Tots sabem ja que enguany baixarà la contribució però, sabem quants eurets baixarà enguany?   
Li hem fet esta pregunta a l'alcalde, al regidor d'hisenda i a un bloc d'informació local i estes son les seues contestacions:

Conclusions:
 • Baixarà entre un 16% i un 12,35%
 • Cadascun diu una xifra.
 • Cadascun li afig un decimal.
 • No es posen d'acord.
 • Ningú desmentix a ningú.

Com ells no es posen d'acord, nosaltres recomanem que quan paguen el rebut de la contribució d'enguany el comparen amb el que que van pagar l'any passat. Veuran com la baixada no és de més del 6%.

5 comentaris:

 1. Com pot ser que ni l'alcalde ni el regidor d'hisenda es posen d'acord en la baixada. No son un equip unit i coordinat? No és el mateix ingresar un 16% menys que ingresar un 12'35% menys. Fer eixos 3,65 punt de diferencia son uns 200.000€ menys d'ingresos d'IBI que no és poc.
  Esperaré a vore el rebut de la contribució i faré números de la baixada però no m'agrada la descoordinació del bipartit.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Però Jordi no és doctor en matemètiques? Si no té raó, haurien de llevar-li el doctorat i tornar-lo a les aules de l'institut!

   Elimina
 2. És molt trist que els polítics del bipartit vullguen enganyar als veins i creen falses espectatives i, damunt, ho fan de manera descoordinada demostrant, una vegada més, que cadascun va a la seua a traure rendiment polític de cada cosa que fan.

  ResponElimina
 3. Jo vuic saber realment el que pagen perque uns diuen una cosa i altres altra. A la propera factura ho podrem vore i vorem qui de tots diu les veritats

  ResponElimina
 4. mira que sou tararots, segons casa o carrer es baixa més o menys, d'ahi la diferència de percentatges. Cada u veu la botella més o menys plena, però vamos! la diferència és mínima.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari