Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 13 de gener de 2014

Propaganda electoral o camp de batalla?

Ja han sigut diverses les persones que ens han fet aplegar el seu desconcert pel fort interés que estàn mostrant hui els caps de llista (si, perquè pareix ser que al PSOE ja ho siga més Borràs que la sra Canet, o això li agradaria a Jordi) perquà la gent assistixca al plenari.Ens comenten que mai cap dels dos havia estat tan encabotat perque la gent assitira al plenari.

Nosaltres ens aventurem a donar les nostres teories, que en són dos.

La primera teoria apunta a voler  aprofitar-se del calor que li brinda la seua gent i poder traure rendibilitat política de este plenari i que la propaganda electoral els siga més barata la pròxima campanya.

Le segon teoria és que ja no amaguen les ganes que es tenen un a l'altre i vullguen dur al plenari la disputa que tenen ara als mitjans de comunicació de la qual ja hem parlat ací. 

Siga el que siga, volem recordar-li al sr Jordi i al sr Borràs que anar al plenari és anar a treballar pel poble, no a treballar per les seues agrupacions polítiques ni el seu benefici personal.

2 comentaris:

  1. Està ben clar que els del BLOC volen arropar a Perfecto en la seua presa de possessió com a regidor i, de paso, penjar-se la medalla de la baixada de la contribució i la liquidació del parking i els socialistes creuen que la medalla de la baixada de la contribució de la liquidació del parking és dèlls i volen se sàpia de primera mà.

    ResponElimina
  2. YO CREO QUE AHORA JORDI ARROPA A SU ASESOR Y QUIERE QUE RECIBA EL MISMO CALOR QUE RECIBIO EL EL DIA DE SU NOMBRAMIENTO COMO ALCALDE.

    Lo bueno de todo esto, esque ahora ya Jordi no mirara al publico asistente al pleno buscando la mirada complice y asesora de sus asesores ya que uno de ellos ahora sentado a su diestra y mas cerca.

    Suerte gente

    ResponElimina

Escriu el teu comentari