Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 2 de gener de 2014

Un equip de govern íntegre

Així cataloga el colectiu Compromís-Bloc de Tavernes al govern municipal del sr Juan. Realitzar una afirmació així demostra una voluntat d'enganyar als ciutadans de Tavernes.

Un equip és un grup de persones que discuteixen i pensen de forma coordinada i cooperativa unides per un objectiu comú. Com es veu fàcilment, el govern del sr Juan podrà ser de tot menys un equip.

Íntegre significa que no manca de ninguna de les seues parts. Repasem els aconteiximents des de l'investidura del sr Juan com alcalde l'11 de juny del 2011 fins a l'actualitat i contem quantes parts han desaparegut d'eixe equip de govern íntegre.

A més de tot açò, s'ha de afegir que un bon govern local és garantia d'igualtat, de compromís amb l'objectivitat, la imparcialitat i l'austeritat, fugint de tractes de favor amb interesos privats mitjançant mitjans públics.

Analitzem el que ha ocurregut estos dies amb tot el relacionat amb l'empresa organitzadora del Festivern i la connivència i recolzament desproporcionats per part del equip de govern íntegre del sr Juan.

Per a la empresa organitzadora del Festivern TOT; no es qüestionava la utilització de mitjos. Brigada municipal, maquinaria de l'ajuntament, facilitats de tot tipus, exempció en el pagament de la tasa d'utilització d'espai públic, utilització del trinquet per a fer un sopar pel que cobraven 15€ sense pagament algun al ajuntament. Això és igualtat, ètica pública i defensa dels interesos generals amb imparcialitat? Jutjeu vosaltres si no és un tracte de favor a una empresa privada.

El súmmum d'este equip de govern íntegre aplegà amb l'anunci de la celebració d'una festa per a la nit de cap d'any a la platja. El despropòsit i la vergonya aplegà a límits mai vistos a Tavernes.

El dia 30 s'anuncià la festa a les xarxes socials.

El dia 31 pel matí s'instalava la carpa on s'allotjaria la discomòbil i la barra. Tots estaven al corrent dels fets: el sr Llàcer, com a responsable, envià a la brigada municipal amb els vehicles per al muntatge de la carpa i la instal·lació elèctrica; la sra Canet, que visitava el lloc durant el muntatge. Però arribà la sorpresa a les 5 de la vesprada quan es fa públic que el sr Juan i l'Intendent no autoritzen la festa. 

Bon punt i final per al 2013 per part de l'equip de govern íntegre. Seria el resum del que han realitzat durant este any acabat. 

Una vergonya. Una autèntica vergonya que Tavernes no es mereix. 

No podia ser d'altra forma. L'equip íntegre de govern del sr Juan començà amb mal peu. La seua investidura amb llàgrimes i denúncies públiques de pressions i coaccions ja augurava este final.

Lo que empieza en cólera acaba en vergüenza.
Benjamin Franklin

4 comentaris:

 1. Jordi aplica el popular refran: "al amigo el favor y al enemigo el reglamento"
  El amigo es el Festivern SL.
  El enemigo es Carmen Canet.

  ResponElimina
 2. A mi el que va passar a la mar em va pareixer molt fort. D'una banda teniem a la senyora canet, molt emocionada amb que l'ajuntament fera una festa a la platja, i per altra banda Jordi i el seu equip que volien sols que el festivern tingera un èxit enorme i així fer-se publicitat barata... A mi la idea de la discomovil a la platja em pareixia bona idea xq hi ha gent q no li agrada el q s'ofertava al poble i a més d sopar a la mar que menys q fer alguna festeta pera que els bars de la mar tingueren més afluència de gent? Esperem que el Govern aclarisca els seus problemes i que la platja de Tavernes no la vulgen sols a l'estiu.

  ResponElimina
 3. Les zones d'acampada tenien tots els permisos administratius?

  Governació, Confederació o qui siga va donar el seu vist i plau d'aquestes zones d'acampada?

  Que rarooooooo

  ResponElimina
 4. El blog que trau les noticies de Jordi ha llevar la entrada que explicava la suspensió de la festa de Carmen a la Platja

  ResponElimina

Escriu el teu comentari