Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 de febrer de 2014

Falten moltes explicacions

Ja tenim tots clar l'existència de "plagio" en el projecte d'emprenedurisme del sr Llàcer. És un fet evident, no una opinió. 


Si haver comés un plagi tan greu com aquest amb el membrete de l'Ajuntament és greu encara és més greu no haver realitzat el que deia el projecte que s'anava a fer. Al projecte tots podem vore una llista d'activitats que quasi no s'han realitzat. I quina explicació donen el sr Llàcer i el sr Juan?Es va obtindre un premi per a dur a terme este projecte, copiat o no, i no s'ha executat. Es va presentar este projecte i es va premiar pel seu contingut, copiat o no, i es deu realitzar el que en ell es va preveure fer. No es pot canviar un projecte presentat i subvencionat. Això és una irregularitat molt greu i s'està enganyant a qui l'ha valorat i premiat.Mai poden haver bons resultats si l'acció política no està basada en principis ètics. Per a exercir la política de forma digna, servint l'interés general, es necessita que els seus actors, els polítics, tinguen una serie de valors fonamentals de la vida democràtica. Existeixen molts valors i principis que els polítics deuen tindre.

 • Justicia i respecte: en les seues accions no discriminen a ningú ni a res i tracten amb consideració a les persones i institucions. Quina consideració han tingut per la institució que ha premiat este projecte? els han enganyat amb el plagi i els han enganyat amb la realització del projecte. I la justificació?
 • Responsabilitat: el polític deu asumir les conseqüències legals i morals de les seues accions i omisions i donar compte d'elles.
 • Honradesa: deuen actuar adeqüant la paraula a la conducta que duga a terme. Deu respectar les normes i requisits exigits de manera íntegra. En definitiva, respectar la veritat en relació al món fugint de l'auto-engany.
 • Transparència: facilitar al ciutadà, sense discriminació, la informació d'interés incluint la informació de la activitat del polític. Això és el que han de fer el sr Juan i el sr Llàcer.

Hi han massa punts obscurs i tenen l'obligació d'aclarir-los.Per a acabar també li demanem al sr Llàcer i al sr Juan el que diu el projecte al punt 8 en la pàgina 25 al projecte de Tavernes i a la pàgina 37 del projecte d'Asturies.


O tampoc cumpliràn esta part del projecte?

2 comentaris:

 1. Buenos dias,

  A ver no hagamos preguntas, si no estamos preparados para oir las respuestas.
  La respuesta es sencilla y mas que evidente.

  Evaluacion, seguro que han evaluado lo conseguido en el proyecto, es facil de evaluar de 250hrs (aprox), solo han realizado 25 hrs (aprox), es super sencillo, hasta mi sobrina de 5 años puede evaluar este proyecto, y diria a sido poco, esque no podiamos hacer mas, no sabia como hacerlo, hice lo que pude, no podia mas, e conclusion, Vergonzoso una mierda proyecto o mas bien una mierda de cumplimiento de proyecto.

  Seguimiento, si que sabemos la respuesta el seguimiento se realizo, tan bien realizado que cuando hacian alguna de las actividades que fueron unas escasa 25 hrs, a los muchos o pocos asistentes les daban una encuesta para ver si lo que seguia lo tenian o no que hacer, o sea hiceron el primo, confecciono algo y luego pregunto si lo que he confeccionado lo voy a usar. Y como no tenia sentido para nuestra ciudad los participantes decian que no entonces ellos optaban por no hacerlo.

  Y esto para que para justificar que no se han exo las cosas como decia el proyecto porque los participantes no las querian, o sea la culpa de ellos, no nuestra.

  Llacer festeu vore i no per el uroleg.

  Da ejemplo y dimite eso te dignificara como persona y constara que no eres un politico como los otros, sera tu seña un hombre digno.

  #Llacerdimision

  ResponElimina
 2. M'estic cansant de llegir noticies del plagi del ajuntament i que en cambi ningu diga res d'açò... Voldran deixar-ho passar?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari