Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de febrer de 2014

NPR El Partit Popular de Tavernes descobreix un plagi en el projecte d'emprenedurisme presentat pel nacionalista Llàcer

En el ple d'ahir dilluns la regidora popular Inma Tudela va destapar el plagi que des de la Regidoria de Foment Local ha realitzat i consentit el sr. Llàcer.

El projecte d'Emprenedurism 2013, premiat amb 8000€ per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, va ser presentat anteriorment en 2009 en el Principat d'Astúries i així es pot comprovar en el següent enllaç.

Tal com es va demanar en el ple "exigim al responsable una disculpa pública pel plagi”. A més es va demanar una comissió que investigara les irregularitats del mateix, formada amb participació de tots els represesntantes polítics i un tècnic per a aprofundir en el tema i depurar responsabilitats; al que es va negar el govern de Jordi Juan.

El Partit Popular vol deixar clar que “els veïns de Tavernes mereixen un projecte pensat per a ells i no una còpia de qualsevol altre projecte, per premiat que estiga”.

Pròximament el Partit Popular de Tavernes oferirà tota la informació d'interès respecte a aquest tema per a fer-la arribar a tots els veïns de Tavernes perquè "nosaltres, els polítics, estem per a treballar pels nostres veïns amb total transparència"

10 comentaris:

 1. Ara Tavernes de la Valldigna queda com un poble trampos que s'aprofita del treball d'altres instituicions per culpa del Llacer el trampos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. eixe és el "gobern que volen" i és el que tenim. un grup de models, i poc originals. i que nomes pensen en el que els beneficia, encara que siga temporalment, fins que es troben coses com aquestes.

   Elimina
 2. I després diüen que els polítics no fan faena!!!! Si no fòra pel Partit Popular no ho haguerem sabut i bé que estarien riguent-se de tot el poble.

  ResponElimina
 3. I damunt l'alcalde es nega a fer una comissió que investigue que ha passat. Tant de parlar de transparencia i ara a protegir al seu company.
  Quina explicació dona Llacer?

  ResponElimina
 4. El bloc i el psoe, apoyan a llacer, o van a pedir que de explicaciones publicas y pida perdon publico.

  O van ha hacer como lo que dicen que hacen otros y ellos tanto critican, ahora es momento de dar ejemplo.

  Ejemplo de buena gestion, seria que dimitiera, que de ejemplo que cuando alguien hace una cagada asi, solo queda una solucion, dimision y perdon. Y asi demostrara que lo que dicen para otros lo hacen suyo y predican con el ejemplo.

  Dimision para dar ejemplo, si no lo hace no podra pedir jamas que otros dimitan o asuman sus responsabilidades.

  Llacer dimision

  ResponElimina
 5. No hace mucho dimitió un ministro por haber plagiado. ¿Que piensa hacer el concejal Llacer? ¿Que va a hacer el alcalde Jordi Juan? ?¿Que piensan hacer sus socios socialistas?
  Muy buen trabajo del PP dando a conocer las irregularidades cometidas por Llacer con el visto bueno del Alcalde que seguro que conocia el plagio cometido.
  Y encima colgándose las medallas del premio concedido por la Federación de Municipios.
  ¿Que haran con los 8.000€? ¿Los devolveran?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Esos no son de dimitir ellos... De decirlo a los demas si pero ellos? Nunca jamas ahora que tienen el tarro en su mano no lo soltaran.

   Elimina
 6. El senyor Llacer haguera pogut fer una ressenya informant que el pla havia sigut copiat del Principat d'Astúries. En el brutal informe del Festivern si que ho va fer.

  ResponElimina
 7. Resulta muy chocante que en la prensa de hoy, en el Levante no sale nada sobre este tema, exactamente igual que la cotorra. En Las Provincias si que sale la noticia.

  ResponElimina
 8. Que diu Perfecto ara? Ell que era tan escrupulós, que fiscalitzava tan estrictament la feina dels funcionaris, amb articles en premsa i tot, ara no diu res?
  No parla ni com a regidor ni com a secretari local del partit?
  Quien te ha visto y quien te ve.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari