Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de febrer de 2014

NPR NNGG Dia del càncer


Amb motiu del 4 de Febrer, Dia Internacional Contra el Càncer, les Noves Generacions vol sumar-se a la lluita comú contra aquesta malaltia.

Quasi el 80% de la població espanyola ha tingut una experiència molt propera amb el càncer, a través d’algun ser proper. I ademés, el 4% de la població està afectada pel càncer en aquests moments. És la realitat que hui ens concita ací. Aquesta és una causa que no ens deixa indiferents. Ens afecta a tots.

La fredor de les dades, no obstant açò, no ha de fer-nos oblidar el més important: Les Persones.

Plantar-li cara a aquesta malaltia és i ha de ser un assumpte de màxima prioritat. Encara ens queda molt treball per fer, I moltes ganes de fer-ho! Cada dia avancem una pas. Cada dia les perspectives són millors. Cada dia s'ajuden a més persones i seguim en baralla contra aquesta malaltia. És important que estiguem junts, que lluitem junts, que ens ajudem en els moments difícils i que sapiguem que anem a guanyar la partida al càncer.

Des de NNGG volem reconéixer el treball i la dedicació dels qui dediquen una part important del seu temps a millorar la vida dels altres, voluntaris, metges, investigadors. A tots, mil gràcies.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari