Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 3 de febrer de 2014

Obra d'art efímer d'estil contemporàni

Uns artistes ens van regalar la nit de cap d'any esta meravillosa obra d'art efimer d'estil contemporani:


Diem això d'efímera perquè esta original obra d'art, realitzada amb confeti i collars de cotilló en les branques d'un arbre de la Plaça Major, haguera hagut de ser destruïda ja fa molts dies pels servicis de neteja municipals.
L'obra d'art "efímer", realitzada per uns artistes anònims, porta quasi un mes en ple centre de Tavernes, en la Plaça Major front l’ajuntament i es veu perfectament des de les finestres del despatx de l'alcalde, des de la finestra del despatx dels seus assessors i des de les finestres d'altres despatxos muncipals.


No sabem com ha pogut passar tant de temps sense que ningú haja ordenat netejar-la però recomanem que vagen prompte a veure esta obra d'art perquè quan publiquem este articule li quedaren pocs dies de vida.

4 comentaris:

 1. Ja no està
  Ha sigut fer vosaltres la nota i netejar l'arbre

  ResponElimina
 2. Això sol passar sempre a Tavernes, molta gent no sol cuidar el mobiliari urbà del poble. Jo crec que més que culpa de l'ajuntament es culpa dels ciutadans que es pensen que perquè és públic poden fer el que vulgen, i així no es.

  ResponElimina
 3. Un mes sense reaccionar no te excusa i més encara si l'alcalde ho veu tots els dies del sei despatx.

  ResponElimina
 4. Que escarafallosos que sou...si per cada cosa que faça la gent al poble que afecte el mobiliari urbà esteu ahí punxant, a vore quant tarda l'ajuntament en reaccionar...estic d'acord que és una cosa que s'havia de netejar al dia següent o als pocs dies, però també es pot publicar un article que no siga tant agressiu cap a les persones, a més de que eixe arbre no està tant a vista directa com voleu fer creure en aquest article. I no crec que l'alcalde ni els seus assessors estiguen mirant per la finestra observant detalladament la plaça.
  Tots els dies criticant-se uns a altres, a llançar -se al coll de l'altre partit a la mínima acció o no acció que fan (i parle tant d'uns com altres) En l'antiga Grècia es posarien la mà al cap si vegeren l' "evolució" que s'ha fet de la seua democràcia. Fem el favor, i com a poble també ajudar a qui estiga governant, perquè criticar es fàcil, però poden ser critiques constructives, que no afecten a les persones,ni a la seua dignitat, sinó que ajuden a la seua labor; com està a aquest article, al poc temps de publicat açò es va netejar, doncs usem per ajudar a l'ajuntament i no ho usem per posar-los verds. I quan vinga un altre partit, també a ajudar, perquè és un govern del poble i és la nostra obligació ciutadana el coŀlaborar. No existeix ni dreta ni esquerre, això es una limitació que ens auto imposem les persones.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari