Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 27 de febrer de 2014

Sols 4 premis a l'ús del valencià

Recentment hem estat parlant del començament de les falles i els premis que este reben per part de l'ajuntament per la promoció del valencià que fan als seus monuments i llibrets i pels actes que celebren com la cavalcada del passat dissabte. 

Vegent la forma de repartir els premis no tenim cap dubte de que estan ben repartits. 

A la promoció de l'us del valencià s'entregaran 4 premis repartits de la següent forma (extracte de la nota de premsa de l'ajuntament) El primer premi i banderí acreditatiu serà de 1.000 euros. El segon premi i banderí acreditatiu, 700 euros. El tercer premi i banderí acreditatiu, 500 euros. I, finalment, el quart premi i banderí acreditatiu, 300 euros.

Des del Diari ens preguntem si haguera sigut possible repartir els premis entre les 6 falles i així ajudar-les a totes econòmicament a poder celebrar les festes millor. És a dir, repartir eixos 2500€ en 6 parts en compte de en 4 i aixì traure totes algo de benefici, a més de reconeixer la promoció que estes fan del valencià.

11 comentaris:

 1. CLAR QUE PODRIEN HAVER REPARTIT ENTRE TOTES LES FALLES, DONAT QUE TOTES FAN UN GRAN ESFORÇ PER TREBALLAR AMB LA NOSTRA LLENGUA. PERÒ UNA VEGADA MES... LES COSES BEN FETES... PER A QUÈ?

  ResponElimina
 2. La veritat és que tindrien que reconeixer l'esforç en l'utilització del valencià de totes les falles i no sols de 4. Sería més lògic donar premi en metàlic i banderins a totes les falles.
  Altra cosa. Per què 4 i no a 3 com seria normal?
  Jo repartiria el premi entre les 6 falles com proposa el diari sempre que tinguen un bon nivell.

  ResponElimina
 3. La quinta i sisena seran Passeig i la Via.

  ResponElimina
  Respostes
  1. A lo millor es la teua falla la que es queda 5 o 6 bocas! Aixina que abans de jutjar el que façen les altres falles mira-ho i despres comenta... CAMPEON!

   Elimina
  2. A lo millor no soc faller, FIGURA!!

   Elimina
 4. Està clar que Llacer ha copiat les bases d'un poble que te 4 falles i ni s'ha molestat en adaptarles a Tavernes. Igual que va fer amb el projecte d'emprenedurisme.

  ResponElimina
 5. al anonim dde la 1.42, disme els numeros del euromillon, que vec q tens pinta de "adivino"

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els numeros de l'Euromillon son desena de millar, unitat de millar, centena, desena i unitat. Es igual de facil que saber quines falles cauen be al govern i quines no.

   Elimina
 6. Jo pense que els premis deurien de reduirse i destinar-se a altres despeses importants com ajudar a gent que ho necessita (que es molta) i tota pedra fa pared.

  ResponElimina
 7. Jo no veig que a altres comunitats premien l'us del castellà.
  Hi ha que acabar ja amb les subvencions i els premis s l'us del valencià i pensar que s'utilitza el valencià per convicciò i no per diners.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que en altres comunitats posen TV,ràdios i premsa en valencià en igual percentatge que a Valencia n'hi han es castellà i despres parlem de subvencions. I linees educatives, documents i bases de dades publics en idioma propi, i presidents de Generalitats que no donen exemple.
   I despres parlem de subvencions, val guapo?

   Elimina

Escriu el teu comentari