Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 28 de febrer de 2014

Va de falles! Ja estan ací! La crida serà demà, dissabte

Si no teniu ja fora les bruses falleres i els polars... a què espereu??
Demà dissabte 1 de març comença oficialment la festa fallera a Tavernes, amb la crida de la Fallera Major des de l'Ajuntament. Les falles es voran a les 17.30h a la Plaça Major per a ixir a les 18h a recollir a la Fallera Major de Tavernes, Amparo Mayans, de sa casa. Serà a les 19h quan tinga lloc la crida des del balcó de l'ajuntament.
Després hi haurà castell de focs i sopar de germanor a l'antic local del supermercat "Dia". Els tiquets per al sopar es poden comprar al Bar 9 indicant la falla a què es pertany.

Encara que lla crida no serà el primer acte faller, no. Dissabte de matí, la falla la Dula ens porta la III edició dels Autos Locos, amb premis fins a 200€, una ruleta un fantàstic premi de 1000€ i rialles i sorpreses per a tots. Ja ho saben: imaginació en forma de cotxe que no es poden perdre.

Per a l'endemà, diumenge, la falla La Via organitza la XIX edició de la Matinal Motorista la Valldigna. Bon ambient, bon esmorzar i una volta turística que resulta ja un clàssic al nostre poble.
Esperem que gaudiu del cap de setmana i dels actes fallers!!!

1 comentari:

  1. Dema els Vallers sentirem l'olor a polvora i barrejara un ambient faller per tots els racons del nostre poble!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari