Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 15 de març de 2014

Accions com esta demana el turisme de Tavernes

No deixem de pensar en la falta d'interés que tenen els governants d'este municipi pel turisme de la nostra terra. I, sincerament, no trobem cap explicació. 

Potser siga que no entenen el que es necessita per a gestionar un destí turístic. Potser no saben treballar en col·laboració amb la Mancomunitat que sembla anar un pas més avant que nosaltres.  Potser que no els interesa (no volem ser malpensats). O potser no entenen el que els empresaris els demanen. 

Nosaltres ajudarem al sr Juan com a alcalde del nostre municipi i a la sra Canet com a regidora en la matèria i els direm que, tal volta, el que demanen els empresaris de la platja de Tavernes no són diners ni festes fantasmes. Demanen el que bonament puga fer un ajuntament amb el que té al seu abast. 

I el que un ajuntament té al seu abast tal volta siga un impuls de la imatge del nostre destí turístic.

Ací els deixem una proposta de ajudes que acaba de convocar la Agència Valenciana de Turisme. Encara que desconfiem un poc que la sol·liciten. Ja sabem que la tònica habitual del govern és fer actuacions si van a pagar-los les despeses, sino van a rebre res a canvi ells no mouen ni un xavo.

No obstant, sempre ens quedarà la Mancomunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari