Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 30 de març de 2014

Aceplat organitza la setmana turística fallera a la Platja de Tavernes el segon cap de setmana d'abril. Canvi d'horari

Com ja va sent costum, l'associació Aceplat Comerciants de la Platja organitza una setmana turística fallera uns dies després de la setmana de falles oficial. Enguany esta festa de primaversa tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 d'abril, evidentement a la Platja de Tavernes de Valldigna.

El divendres 11 d'abril per la vesprada es plantarà la Falla de la Marina front al Restaurant San Bernardo. L'endemà dissabte hi haurà sopar per 16 eurets als locals col·laboradors de la festa: Restaurant Mediterani, Restaurant Calipso, Restaurant Luna Park, Restaurant San Bernardo y Restaurant Don Pepe. La nit acabarà amb un concert de la mà de "Scandalo orquestra" en el Cine Olimpo, des de les 00.30h.

Diumenge de matí hi haurà previsiblement un passacarrer de motos clàssiques, que encara està pendent de confirmar per part de l'organització, així com castells inflables per a xiquets a la zona del restaurant San Bernardo.
Per la vesprada, després del passacarrer de la Falla de la Marina junt amb la Junta local fallera de Tavernes per la platja (19.30h), es cremarà la falla amb un castell de focs d'artifici. La cremà serà sobre les 20.30h.

Una vegada més, ahí està l'empeny i esforç dels comerciants de la platja, que després de la festa fallida de Cap d'Any han preparat estes activitats per a que s'olore pòlvora, festa i bon ambient a la platja del nostre poble. Enhorabona!
Imatge de la falla de l'any passat

2 comentaris:

  1. Els de la mancomunitat han cambiat els actes pel mal temps pero crec que no deurien de haver-ho fet perque ha deixat de ploure a les 12h i la berbena podia haver-se celebrat.

    ResponElimina
  2. La empresa local Juanjo Tradicions colaborarà amb els seus inflables i monitors dins la festa fallera a la platja.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari