Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 29 de març de 2014

Al Bipartit no li agraden els vehicles antics

Encara que es facen fotos i vagen a les matinals de vehicles clàssics la veritat és que el bipartit ha perjudicat als propietaris de estos fantàstics vehicles. Diem açò perquè la primera mesura del Pla d'ajust presa per Victor Borràs, Regidor d'Hisenda, va ser "Eliminar les bonificacions que preveia l'ordenança de l'impost sobre vehicles respecte a vehicles catalogats com a històrics".

Amb esta decisió es va acabar amb una mesura, aprovada fa uns anys per unanimitat de tots els grups polítics, que va fomentar l'afició per les motos clàssiques a Tavernes i va suposar que els propietaris d'este tipus de motos no es desferen d'elles i les arreglaren per a mostrar-les en concentracions i en exposicions.

Després d'eliminar esta bonificació en l'impost de circulació va vindre la decisió del bipartit de llevar l'ajuda que es donava per l'exposició de motos antigues que tots els anys s'organitzava durant la setmana de festes del poble. El resultat ha sigut que en festes ja no hi ha ni exposició de motos clàssiques en la Casa de la Cultura, ni concentració i ni volta pels carrers del poble.
Fa uns dies es va organitzar a Tavernes una fantàstica matinal de vehicles clàssics. A esta matinal van anar alguns membres del bipartit a esmorzar i a fer-se les fotos que tant els agraden i al dia següent els van tornar cobrar als participants l'impost de circulació del què abans estaven exempts.

2 comentaris:

 1. Tota la raò.
  Abans els aficionats compraven motos clàsiques. Alguns tenien 4 o 5 motos que arreglaven poc a poc perqué no pagaven impostos i després les portaven a la expossició de festes per a goig de tots.
  Ara només pensen en anar venent motos per no pagar impostos i quedarse només amb una moto i prou.
  És un dels efectes colaterals de com governa el bipartit.

  ResponElimina
 2. De cuanto dinero estamos hablando?. Gracias

  ResponElimina

Escriu el teu comentari