Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 5 de març de 2014

Carta d'un lector: Control de cortisol

Ens envien al nostre correu una nota sobre el que va ocórrer el passat plenari de març. Hem d'agraïr als nostres lectors que participen d'esta forma. Tots sabeu que el nostre blog està per a expossar les vostres opinions. 
El senyor Jaume Talens sap molt bé les conseqüències de no controlar els nivells de cortisol. Ho sap molt bé doncs ha sigut capaç de donar explicacions molt documentades sobre tal assumpte.

Li fem este recordatori perquè evite caure de nou en el ridícul i en la falta de respecte que va protagonitzar durant el ple del dia 3 de març quan, alçant la veu, va interrompre el ple amb aires avasalladors i accions que pretenien reptar a tot aquell que li diguera alguna cosa.

Cal controlar eixes hormones ja que, “en situacions d’estrès, la glàndula adrenal llibera cortisol, una de les hormones que el cos necessita per a moure’s i enfrontar-se a les emergències” i, com vostè molt bé sap, contribueix a reduir el nivell de cortisol coses tan agradables com les relacions sexuals, el riure i les experiències humorístiques, així com evitar l'estrès i el nerviosisme.

El nerviosisme és una cosa que últimament s'aprecia en alguns elements del Bloc. Sense anar mes lluny, el cap de setmana altre pes pesat del Bloc ha protagonitzat un altre episodi que demostra la intranquil·litat i la hipersensibilitat entrant al drap d'un comentari sobre “Cum Laude”, i contestant amb la presentació d'un currículum, brillant per cert, que no venia al cas i que va demostrar que els nervis estan a flor de pell.

Veiem que aquests dos personatges tenen en comú ser vaques sagrades del Bloc, necessitat de controlar el seu cortisol i també que s'atreveixen a intentar marcar els passos de l'administrador d'un blog local, “donant ordres” de tallar els comentaris quan els aires no van a favor del seu corrent.

8 comentaris:

 1. No son bones pa la la salud eixes calorades i pujades de tensió i molt menys a eixes edats.
  Recomane tranquilitat i reposo.

  ResponElimina
 2. Bon consell: relacions sexuals, rieure i experiències humorístiques. Pren nota Jaume i deixa de fer numerets.

  ResponElimina
 3. Mes be jo li recomanaria, un grapat de coses, per ejemple:

  Reduccio del seu pes - a la seua edad i segur que tocant els 140 kg
  Reduccio del seu ego - no es creuria superior als demes
  Reduccio de hores de vetlla - tant de vetllar per a escriure articles en la cotorra es mal
  Reduccio de Hipocresia - Escriure articles amb seny per a despres no aplicarlos.

  I algo mes recomanar-li que com a secretari del Bloc o membre sagrat del bloc, d'eixe pas a la gent amb menys prejudicis i rancunies per ser un frustrat de la politica local, que d'eixe de ser alcalde en la sombra perjudicant a JJ, ells varen tindre la seua oportunitat i no varen ser triats, es de savis saber el que vol dir aixo.

  A vostes no vos voliem a jj i el seu equip si, tu ets un fracasat de la politica del bloc no has arribat a cap lloc i has de asumir-ho.

  Deixat de monsergues wasaperes i d'eixa als altres que camien i acerten o erren ells tots sols.

  ResponElimina
 4. Jo crec que la cosa ja sen va de les mans... Crec que l'actuacio del senyor Jaume Talens era errònea pero no sols estava ell el que contestà al plenari...

  ResponElimina
 5. Però qui es penseu que sou vosaltres per opinar de la tensió, el pes i demes d'una persona? Perque no es claveu en les vostres families? Mala fel es lo que teniu

  ResponElimina
 6. Per anònim de les 23h del día 5. Podria contestar-te amb les maneres del sr Talens en el plenari, però no tinc tan poca educació i menys eixes maneres dictatorials (poc pròpies d'un mesare d'escola pública), sí, els d'esquerres també són dictadors en moltes ocasions, històricament està demostrat.
  Però crec que si han parlar del pes, tensió i altres coses d'una persona és básicament fent una explicación del que s'ha convertir la vida d'este "alcalde" sense acta de regidor. No crec que li hagen insultar, és més, crec que l'insult ens el fa ell a tots nosaltres.

  ResponElimina
 7. Amic anònim de les 23:54, quant no hi han arguments, tot val per a certs pensaments

  ResponElimina

Escriu el teu comentari