Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 13 de març de 2014

El sr Juan, ni està ni se li espera

Ahir es va celebrar al Monestir de Santa Maria de la Valldigna la inauguració de l'exposició Restaura CV. 
A través de les xarxes socials i el correu electrònic ens han arribat diferents fotografies en la que es demostra l'absència del nostre alcalde, el sr Juan, que fins fa poc va ser el president de la Mancomunitat de la Valldigna. Nosaltres hem volgut ser benèvols i hem penjat una de les fotografies en les que els asistents estaven mirant a la càmara, no siga que algú vinga amb l'excusa que "aquell que es veu d'esquena es Jordi". 


Alcalde de Simat i president de la Mancomunitat, Alcalde de Benifairó, Alcaldesa de Barx, el popular Manolo Vidal, la gerent de la Fundació Jaume II entre d'altres. Tots menys el sr Juan. Anem a seguir amb la nostra bondat i pensar que, al ser un atractiu turístic el nostre Monestir, s'esperava l'assistència de la sra Canet. Però tampoc.El cas és que sembla mentida que nosaltres ens seguim estranyant perquè el sr Juan no acudisca als actes celebrats al Monestir, si quan va ser president de la Mancomunitat no assistia ni als plenaris.

6 comentaris:

 1. Jo crec que no va anar perque com a Simat i els que estaven alli no el votaran a les eleccions locals... Per a que te que pedre el temps? JJ és més listo de lo que pareix... Ell sols es de fer-se fotos en el poble per a guanyar els màxims vots possibles.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, pero despres si que demana diners a Valencia, i no oblidem que la Fundacio pertany a la GV

   Elimina
  2. Els demana, si els demana, per a ell?

   Elimina
 2. Segur que per a la festa de la Valldigna, si que anira a passetjar el seu palmito, hi ha que penjar fotos en el seu face i en el blog del pardal, com si fora el que mes apoya a la Valldigna.
  Sols ens queden unes setmanes per a comprobar-ho.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari