Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de març de 2014

Ja sabem quins ninots seran indultats enguany

Ja coneixem els ninots que se salvaran enguany de la crema el dia de Sant Josep. Tan gran honor ha anat a para a la falla Cambro per al ninot infantil i a la falla Portal per a la falla gran.
Nota: Disculpeu la nostra errada inicial en posar els noms al ninots infantils. Ja ens han avisat i està canviat. Gràcies pels vostres avisos i comprensió.5 comentaris:

 1. Ja estem en falles!!

  Enhorabona a les falles guanyadores.

  ResponElimina
 2. La veritat es que aquest any el nivell dels ninots indultats no ha estat gens alt... Jo havia fet una porra de que el millor ninot gran era el de la Falla Cambro i havia posat en ultim lloc el ninot de la PORTAL. A les infantils també m'ha passat el mateix em pensava que la guanyadora seria la Falla Portal o Prado pero ha resultat guanyadora la CAMBRO. Vorem si el jurat a les falles es porta igual que hui... perque TELA!

  ResponElimina
 3. Els ninots que han faltat per exposar han sigut els del nostre govern. Que fa uns quans anys criticaven que les falles no els agradaven i ara només fan que ixir en les Fotos, intentant donar l'imatge de que son els més falleros de tot el poble.... CUANTA HIPOCRESIA

  ResponElimina
 4. Faltava el mestre enviant watsapps

  ResponElimina
 5. Enhorabona al Portal, al Cambro i a totes les falles de Tavernes!!

  I l'alcalde? No estava? En la crida va dir que estava amb les falles i ja no s'ha tornat a deixar vore per les falles. No va anar al sopar de germanor i no ha anat a l'entrega de premis del ninot indultat.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari