Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 12 de març de 2014

Jordi diu que no vol polititzar els plenaris

Al plenari del passat 3 de març es tractaren dos punts més bé protagonitzats per les actuacions estelars dels varietets del sr Juan i la sra Altur que pel contingut. Parlem de la proposta  de modificació dels estatuts per al servei prevenció i extinció d'incendis i de salvament i de la ratificació del conveni de la cogestió de la programació cultural del circuit Culturarts.


La primera consisteix en ajustar dits estatuts a la nova normativa. La segona exposa el nou conveni plurianual que l'ajuntament ha signat amb la Generalitat pel que durant 4 anys el finançament de les obres i actuacions que es facen a la Casa de la Cultura es finançaran el 50% la Generalitat i l'altre 50% per l'Ajuntament. En cas que l'obra siga en valencià un 10% corresponent a l'Ajuntament serà abonat per la Acadèmia Valenciana de la Llengua. Ambdues s'aprovaren per unanimitat.Durant l'exposició de la primera proposta el sr Juan va donar les gràcies perquè no s'havia polititzat el tema com s'havia fet a altres ajuntaments. En aquest moment el llop disfressat de bè realment ens va deixar bocabadats i la gent, fora del partit que fora, agraïrem que a la fi es començara a governar sense colors.Però res més llunt de la realitat. Quan la sra Altur va llegir -sí, perquè ella sí pot llegir, la sra Vercher no- els seus arguments per a defensar el nou conveni de col·laboració amb la Generalitat referent a Culturarts es va lamentar que la Generalitat tardara tant en pagar la part que li corresponia. La resposta per part del sr Sansaloni no es va fer esperar "si creuen que no van a cobrar, perquè demanen la subvenció?". Va ser en este moment quan el sr Juan entrà a rescatar de la sra Altur i digué que la Generalitat clar que pagaria, però que mentre aplegaven els diners eren les administracions locals les que finançaren a esta.


En fi, tan tranquil que s'havia quedat el sr Juan per que el tema del conveni amb els bombers no s'havia polititzat va aplegar la sra Altur i el va posar nerviós de nou

2 comentaris:

 1. Jordi no vol polititzar els plenaris, ni els proveidors de l'ajuntamenr, ni els treballadors de la fcc, ni el Bim, ni.... en fi, per que continuar.
  Quin fasciste prepotent. I despres vol donar-mos lliçons de transparencia. Que comence per deixar entrar les televisions al plene, i despres cada u que opine.
  Menudo pajaro.....

  ResponElimina
 2. Lo del tema que unos hablen, otros argumenten, otros lean no es malo ni bueno pero tiene que ser para todos igual y si cada uno hace lo que quiere que la norma se cumpla para todos o para nadie.

  Lo de fascistas yo creo que ya sobra que no es digno de gente que argumenta con valor sus opiniones que pierdan la razón usando palabras que no deberíamos ni recordar por el pasado ni por el futuro.

  Que el señor que sea, alcalde o portavoz haga según su parecer esta correcto pero siempre sin perjudicar o menospreciar a los demás, y es lo que esta haciendo el señor presidente de tavernes, menospreciar a una persona en los pleno y eso señor presidente es vergonzoso, todo el dinero que se ha invertido en usted en su educación para no ponerla en practica en su día a día.

  Y en ese tema creo que sigue ordenes de EU.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari