Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 7 de març de 2014

Ple de març: Més modificacions de crèdit i més reconeixements extrajudicials

No és nou al plenaris que algunes de les aprovacions que es presenten relatives a economia, hisenda, patrimoni no prosperen Els motius són més que repetits pel Partit Popular. Ja és quasi un costum sentir les paraules que el passat dilluns es tornaren a formular al plenari.

En aquest cas ha estat per l'aprovació d'un expedient que incloia una reforma al cementeri, la reparació d'unes solcides al riu, mobiliari urbà, certificacions de l'escoleta de la platja i altres factures en reformes de edifici educatius. 

Els arguments, com sempre, han sigut variats. El dilluns el debat va estar entre el sr Borràs, responsable d'hisenda, i el sr Vidal portaveu del PP. Este últim va repetir, com plenari rere plenari, que el Partit Popular demanava que es dugueren les propostes per separat per evitar que ninguna condicionara la resta. A més, afegí, que a la volta del cantó està l'aprovació dels pressupostos i no tenia cap sentit aprovar ara cap modificació de pressupostos. 

A tot açó el sr Borràs li respongué que ja era un procediment habitual en anterios legislatures i que no s'aportava res de bó esperant a l'aprovació dels pressupostos. 

El debat va concloure quan el sr Juan va explicar en que consistien cadascuna de les partides i que estes no tenien un caracter polític sino més bé de funcionament. Que totes elles eren propostes raonables i coherents.

Es cert, i aquesta ja és la nostra opinió, que les propostes poden ser raonables, coherents i no tindre cap caracter polític. No obstant, entenem que el PP no va dir en cap moment que no ho foren. Més bé demanaven que es presentaren per separat per a evitar que alguna de les partides que són necessaries per al funcionament tant de l'ajuntament com de les empreses que hagen realitzat dit servei no quede damunt la taula perquè altra de les partides vulga estudiar-se millor. 

Ja va passar amb la famosa modificació de crèdit de l'accés al parking que es va "camuflar" entre el pagament d'un desfibrilador i de les cistelles de basket.

Per cert, la xarradeta de "i tu més" ja fa pudor, senyors del govern i de l'oposició. Encara que es fera a altres legislatures, si no està bé s'ha de canviar. Rectificar és de savis.

1 comentari:

  1. Jo aquest tema de les modificacions de crèdit no ho entenc... Com pot ser que l'ajuntament vuiga gastar tants dines en obres sense especificar una per una?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari