Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 12 de març de 2014

NP El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna exigeix a l'alcalde que demane disculpes a tots els veïns que en les passades eleccions locals van votar al PP


El sr. Jordi Juan va consumar ahir el seu atac a la representació democràtica en el consistori i ara ha de demanar disculpes per haver celebrat un ple en el qual el Partit Popular va estar representat amb un regidor menys dels quals les urnes li van atorgar perquè l'alcalde no va voler esperar al fet que, des de la Junta Electoral Central, es remetera a l'Ajuntament la credencial del sr. José Talens que ha de substituir al sr. Salvador Ferrando que va presentar la seua renúncia en l'últim ple ordinari per motius professionals.

En la documentació que s'adjunta s'acredita que el dimarts dia 4 l'alcalde ja tenia sobre la taula el comunicat de la vacant i la sol·licitud d'expedició de la credencial del següent en la llista del Partit Popular. Aquesta comunicació havia de remetre's immediatament a la Junta Electoral Central però l'alcalde no la va enviar fins al dijous dia 6 amb el que era impossible que la credencial arribara abans de la celebració del ple “extraordinari” que va convocar el mateix dijous dia 6.

Mai en la història democràtica de Tavernes s'havia produït un fet tan greu com aquest i ens preguntem si aqueixa és la nova manera de fer política que els nacionalistes de la Coalició de Compromís defensen. És aqueix el talant i el model participatiu del que tant parlen o simplement és autoritarisme, auto-bombo, política de fotos, venda de fum i pujada d'impostos?

No dubtem de la legalitat del que ha fet el sr. Jordi Juan però ni és elegant ni de cavallers aprofitar-se de la burocràcia administrativa per a fer paranys de xiquets que solament aconsegueixen crispar i enfrontar als partits i a la població de Tavernes.

Exigim que l'alcalde demane disculpes als nostres votants en particular, i a tota la població de Tavernes en general, per la seua actitud antidemocràtica i poc ètica. I esperem que el pròxim ple que convoque siga per a retornar a Tavernes a la normalitat democràtica que ahir va mutilar sense justificació alguna.


4 comentaris:

 1. L'alcalde va retrasar la comunicació a la Junta Electoral i ademes sabia que la credencial de Perfecto va tardar més de 10 dies en aplegar després de la renuncia de Vanesa.
  Esta ben clar que era un acte premeditat i calculat.
  Demanarà disculpes l'alcalde? Segur que no ho farà però tindria que demanarles.
  En este cas el PP té tota la raó. L'alcalde va impedir que un bon grapat de vots dels veins de Tavernes estigueren representats en el pleno de dilluns.
  El Alcalde ha de recordar que és l'alcalde de tots els veins i no nomès dels que l'han votat a ell.
  Ara segur que tiren la culpa als funcionaris per haber tardat en donar ixida quant tots sabem que firmar despres de convocar el pleno trampos.

  ResponElimina
 2. Bueno yo solo preguntaría una cosa. La nota de prensa supongo que la redacta el PP y en cuanto a su redacción y exposición y explicación no hay lugar a dudas podemos interpretar como queramos.

  Lo que yo me pregunto es, la imagen la pasa también el PP, porque entonces tendré que empezar a pensar que son un poco mascachapas y chapucillas.
  Y si lo han hecho los regentes del DDT, solo decirles que si copian que copien y lo digan que no pasa nada pero hacer tal chapuza es de vergüenza de desprestigio.

  Saludos

  ResponElimina
 3. La cuestión esta clara, hay que regalarle un boli con mucha tinta al alcalde, porque desde el día 4 que le imprime el documento hasta que lo llevan al registro de salida, pasan 2 días o es que no tenia tinta en el boli, o es que el registro lo movieron de sitio y no lo encontró.

  Porque imprimir firmar tarda 3 minutos bajar al registro 5 minutos asi que como puede tardar el 2 dias, algo le pasa al gran gestor.

  Y ya he visto que para vanesa tardo lo mismo, pero no por eso es normal, es muy anormal que para un tramite así tarde dos día, si no se tiene que desplazar solo moverse de sito.

  ResponElimina
 4. Igual el problema es que ni esta ni se le espera por el Ayuntamiento, digo yo.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari