Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 8 de març de 2014

NPR Partit Popular. Celebració de les Falles a Creu Roja

El passat dissabte, dia 1 de març, se celebrà a Tavernes la presentació Fallera dels membres de la Creu Roja al local de Balls Populars de Tavernes al costat de la Casa de la Cultura. Aquests membres una vegada més demostraren que son capaços de fer una festa on tot el món s’ho passa bé.


De bon matí ja hi anaven vestits en la blusa típica de falles i ja es respirava un bon ambient faller per tota la associació de la Creu Roja. Els alumnes d’aquesta, estaven contents de que, un any més, després de tota la feina realitzada durant els últims mesos es plantara la seua falleta com s’ha vingut fent fins ara. Aquest any, l’han plantada al Passeig Lepanto de Tavernes (a la placeta de la biblioteca municipal) i on moltes falles de Tavernes han col·laborat aportant ninots de les falles dels anys anteriors.


A les 14 hores, membres de creu roja i alguns col·laboradors elaboraren per a dinar una paella típica valenciana per a tots els assistents, entre ells, els membres de la corporació municipal del Partit Popular de Tavernes. Fou un dinar popular on es respirà un gran ambient fester tan pels alumnes de Creu Roja com per tots els col·laboradors dels mateix.
Després del dinar, es va realitzar al mateix local dels Balls Populars, la presentació Fallera on la Fallera Major eixint Lupe dedicà unes paraules a tots els seus companys i els va donar les gràcies per haver-la elegit Fallera Major del 2013. Després del discurs de Lupe es va elegir la nova Fallera Major de la Creu per a l’any 2014. Aquest any li ha tocat a Juana que, després de comunicar-li que era la nova Fallera Major, va dedicar unes paraules a tots els assistents i va animar als membres de la Creu Roja a que visqueren les Falles.Una vegada elegida la nova Fallera Major, com cada any, els membres de la Creu ens van deleitar en uns playbacks, on van deixar el llistó ben alt.Sobre les 18h es va iniciar la cremà de la Falleta, però abans d’encendre la traca que posaria fí, els membres del Partit Popular felicitaren als fallers i falleres de la Creu Roja i els animaren a gaudir de la festa Fallera que és de tot el món. Aquest moment abans de la cremà és un dels moments més entranyables que existeixen a les Falles perquè es crema tot el treball que s’ha fet durant els últims mesos. 
Es per això que els membres del Partit Popular de Tavernes estaven en tot moment amb els alumnes de l’associació de la Creu Roja, mentre que l’altra part de la corporació encapçalat per el nostre alcalde Jordi Juan decidiren apartar-se i fer reunions fora de lloc deixant en un segon pla aquest acte perquè després de fer-se la típica foto per a posar-la en tots els llocs, ja no els interessava aquest acte. Cosa que fan de normal als actes que realitzen diverses associacions de Tavernes.


1 comentari:

  1. Aquest any els de la Creu Roja ho han fet molt amagat no? Crec que ningú s'ha enterat...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari