Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 22 de març de 2014

NPR Crònica del Campament Federacio Valenciana Muntanyisme

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, ha organitzat durant els dies 15 i 16 de març el CAMPAMENT TERRITORIAL de la Federació de Muntanya i Escalada de la Comunitat valenciana. El campament es va instal·lar al poliesportiu municipal d'esta població, i van participar uns 140 muntanyencs. En ambdós dies es van realitzar diverses activitats, amb les que es pretenia mostrar als muntanyencs que ens visitaven el patrimoni paisatgístic i mig ambiental de la Valldigna.

El dissabte es va realitzar una visita a la cova del Bolomor amb tallers de talla lítica i creació del foc, a càrrec de Raul Felis. També es va instal·lar una tirolina en el campament per als mas xicotets. A la nit, després del sopar, va tindre lloc una observació astronòmica amb telescopi a càrrec d'Enric Marco, on es va poder observar entre altres la Lluna, i els planetes Mart, Júpiter i Saturn. El diumenge es van realitzar dos excursions de senderisme, una que va transcórrer per la senda dels Amoladors fins a la font de la Sangonera, i l'altra per als mes xicotets, pel paratge de Sant Llorens fins al Mirador.

Al migdia va tindre lloc l'entrega de premis i cloenda del campament en el que estigueren els regidors de Medi ambient Perfecto Benavent i el d'esports Josep Llacer, així com el President i Vicepresident de la FEMECV. Es van entregar premis als participants femení i masculí de major i menor edat i al club amb major nombre de participants, i un recordatori per a cada club participant. I per a finalitzar el campament unes quantes paelles per a tots els participants i organitzadors.

El CETV vol mostrar el seu agraïment a l'Ajuntament i a la Mancomunitat de la Valldigna per la seua col·laboració en l’esmentada activitat federativa i també a les empreses Vents Muntanya i Natura, Nunatak, i Raorsa."
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari