Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 25 de març de 2014

NPR El Partit Popular, com a representant majoritari dels veïns de Tavernes, sol·licita un debat sobre l'estat de la ciutat en qualsevol mitjà de comunicació.

“Volem parlar de la situació en la qual es troba Tavernes i que s'incloga també qualsevol tema que siga proposat pel Sr. Jordi Juan. Volem un debat moderat en què es puga parlar de Tavernes sense que se'ns lleve la paraula com fa l'alcalde en els plens mentre ell s'esplaia dient el que vulgues quan vulgues", comenta el portaveu del PP de Tavernes Manolo Vidal.

L'assemblea veïnal “informativa” que han organitzat el BLOC i el PSOE en la Casa de la Cultura és un míting pagat amb diners de tots els veïns en la qual el bipartit explicarà la seua versió d'alguns assumptes i res més. L'única cosa interessant d'aquest míting serà saber si els socialistes agafen protagonisme o segueixen sent solament una comparsa amb forma de marioneta del BLOC.

Proposem debatre sobre l'estat de la ciutat en el mitjà de comunicació que desitgen, ràdio o televisió comarcal que vulga acollir aquest debat. Volem que els ciutadans coneguen l'estat de la ciutat des de tots els punts de vista sense cap tipus de censura dictatorial al que ens té acostumat el Sr. Jordi Juan.

El govern local diu en la seua convocatòria que és un govern obert i transparent però la realitat és que es neguen a debatre les mocions que presentem i recentment han convocat un ple aprofitant que faltava un regidor del Partit Popular. Aquesta és la transparència que ofereix el Bloc i est és el tarannà absolutista del Sr. Jordi Juan.

Seria molt constructiu que tots els veïns de Tavernes pogueren escoltar i/o veure als seus majors representants polítics per a contrastar i formar la seua opinió sobre l'estat de la nostra ciutat i no tenir solament la versió sectaria que el bipartit ofereix.

Sol·licitem que, si el bipartit no té res que ocultar, ens reunim per a concretar el lloc, dia i hora en el qual es faça aquest necessari i constructiu debat.

6 comentaris:

 1. No estaria mal un debat per escoltar a totes les parts.

  ResponElimina
 2. Ens contaran com han fet per a sanetjar les arques municipals , jo tambe ho se cobrant a tots el veïns el doble en tots el tributs. Molt be i ara resulta que despres de habernos vuidat les buxaques, ens contaran lo bons que son

  ResponElimina
 3. On esta eixe consens que pregona el Sr. Juan, tot una burla per als veïns

  ResponElimina
 4. Propose la Casa de la cultura, per a poder anar tots

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, i que facen pagar entrada. Jo crec que recaptarien més que en qualsevol acte que han fet de cultura.
   Per equilibrar pressupostos i pagar deute, que us semblaria un debat cada mes?
   Seria el millor servei que li farien els polítics nostres al poble.

   Elimina
 5. Manolo i qui modera? Pina?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari