Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 9 de març de 2014

NPR Karina Vercher denuncia l'actitut totalitària i antidemocràtica de Jordi Juan davant el Síndic de Greuges

La regidora progressista no adscrita remiteix  una queixa al Síndic de Greuges per coartar la seua llibertat d'expressió durant els plenaris quan no li convé una crítica.

La regidora no adscrita Karina Vercher ha presentat la seva queixa a la Síndic de Greuges després de diversos incidents en anteriors plenaris, durant el plenari del dilluns, el nacionalista Jordi Juan, alcalde de Tavernes i capdavanter de Compromís en aquest municipi, prohibira a la regidora progressista llegir un text referent a una proposta alternativa a una moció contra la llei de l'avortament presentada per Compromís, en la qual els nacionalistes van incloure crítiques als catòlics en general poc relacionades amb les crítiques a la llei.


Aquesta moció contra la Llei de l'avortament de Gallardón va acabar sent rebutjada gràcies a l'abstenció de la regidor socialista Carmen Canet malgrat el vot afirmatiu de Vercher.Per a Vercher, el fet que l'alcalde diguera que els regidors no poden llegir els textos que volen en el plenari, com a excusa per interrompre la seva intervenció mentre que instants abans havia deixat que la socialista Pilar Altur llegira un text sobre la mateixa moció, ha estat la gota que ha plenat el got de la seva paciència.La regidora no adscrita, afirma que el nacionalista Jordi Juan amb el suport de Compromís, PSOE i Esquerra Unida, sol deixar que els plenaris municipals, als quals no permet l'accés de televisions comarcals, acaben sent escenaris de confrontació en els quals resulta molt difícil efectuar un debat polític constructiu. Així mateix, Vercher ha recordat que tant Jordi Juan com el socialista Víctor Borrás han impedit en diverses ocasions que el ple municipal acorde per majoria assumptes d’importància com ara rebaixes en el sou dels polítics o rebaixes d'impostos, atemptant contra l'essència de la democràcia representativa.Finalment Vercher ha dit que Tavernes no mereix que el seu alcalde, el millor remunerat de La Safor-Valldigna, seguixca el model Yanukóvich en lloc de respectar les formes democràtiques pròpies dels països democràtics d’europa occidental.

5 comentaris:

 1. En Compromís ja li han fet la creu a este xic. Està tot apunt per a que en les primaries Jordi Juan no isca elegit i poder frenar les seues aspiracions. La seua actitut totalitaria no ha agradat als alts ejecutius de Compromís. Si Juan deixa de ser cap de llista local per a anar a les primaries, serà la fi de la seua carrera política.

  ResponElimina
 2. Em pareix molt fort les accions que esta duent endavant Jordi... Jo m'enrecorde quan vaig anar a un miting a la casa de la cultura que deia que anava a portar la democràcia a Tavernes... Pero crec q aquesta forma de "Calle Vosté i Parla qui jo vuic" no és gens democràtic en la meua opinió. Cadascú esta al seu seient representant a unes persones que han aportat el seu vot.... Aixi que encara que no li agrade el que diga.... A sentir que per a algo l'Ajuntament de Tavernes li paga al alcalde i no poc.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El que fa ell no ho ha fet cap alcalde. Ni en temps de Franco.

   Elimina
 3. Jo crec que Jordi pareix més Maduro el de Venezuela que Janukovic. La veritat és que tots son dictaors però a Jordi li veig més paregut amb Maduro.

  ResponElimina
 4. Por el amor de Dios....

  ResponElimina

Escriu el teu comentari