Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 5 de març de 2014

NPR Rosa Brines, Xavier Alberola, Vicent Mifsud, Òscar Pellicer participen demà a Tavernes de la Valldigna en una taula redona per a abordar els efectes i la repercussió del tancament de Ràdio Televisió Valenciana

Este dijous 6 de març, a les 19:30 hores i en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, hi haurà una taula redona per a tractar les repercussions en la societat valenciana del tancament de la radiotelevisió pública valenciana. 

La taula redona comptarà amb representants de RTVV vinculats directament a la Valldigna, cas de la presentadora de Canal Nou, Rosa Brines, una de les primeres cares que els valencians van conèixer en els inicis de la posada en marxa del projecte de la radiotelevisió pública. Rosa Brines és natural de Simat de la Valldigna. Hi seran també presents el periodista, Xavier Alberola, natural de Tavernes, i cara coneguda de les retransmissions esportives i de pilota valenciana. De Tavernes també és natural un altre dels membres de la taula redona, el periodista de Nou Ràdio, Vicent Mifsud, que, a més, és el president del comité d’empresa de RTVV. L’altre component de la taula serà l’operador de so de Nou Ràdio i natural de Benifairó de la Valldigna, Òscar Pellicer.

5 comentaris:

 1. De todos los que van a dar esta charla cuantos entraron por Enchufe por lo menos creo que hay uno

  ResponSuprimeix
 2. Que aquest blog, aparentment, pro PP, publicite aquesta taula redona diu molt al seu favor, sabent que com han estat les circumstancies que han donat lloc al tancament de RTVV i tenint idea del que es va a parlar a aquesta xarla. Segur, que si afectara a la política del partit que altres blogs defenen, no s'havera publicat o s'havera realitzat un argumentari que desfera les opinions que es dema s'expresaran.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No sé per què es titula taula redona quan només hi ha una part representada. Deuria dir-se conferència, no?

   Suprimeix
 3. Que van a fer un miting del BLOC? Perque no veig cap persona d'altra ideologia que la d'aquestos....

  ResponSuprimeix
 4. Senc molt dir-ho però estes persones venen ací perquè els han tirat del seu lloc de treball. Abans estaven ben calladets i no criticaven res però ara s'ha acabat la mamelleta de la que han estat xuplant i venen a contar el que es interesa a ells i no el que ens interesa als valencians.
  Molta hipocresia sobre tot la de Mifsud que sols ha obert la boca ara i no abans quan vaen despedir a molts dels seus companys.
  Sols volen una televisió valenciana en la que estiguen ells cobrant. Tot lo demes no els importa. Egoisme pur i dur. Ells han sigut complices de la mort de C9 per haber estat callant tots estos anys.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari