Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 1 de març de 2014

NPR Vercher urgeix a Jordi Juan a presentar ja el pressupost davant la catastròfica situació econòmica de Tavernes

A pocs dies del plenari municipal de març, la regidora progressista Karina Vercher ha reiterat la necessitat d'aprovar el pressupost municipal de Tavernes de la Valldigna. Vercher exigeix al govern format per PSOE i Compromís que complisquen amb el treball pel qual cobren generosament i presenten ja un pressupost que permeta invertir urgentment en polítiques socials i de foment de l'ocupació. La regidora progressista ha desvetlat que Tavernes és un dels municipis valencians de més de 10.000 habitants que més ocupació ha destruït des de l'inici de la present legislatura.
 
Vercher, que ja va indicar el passat mes de gener que s'haurien d'incrementar els recursos destinats a polítiques actives de creació d'ocupació, ha presentat dades segons els quals Tavernes va perdre 817 cotitzadores a la seguretat social entre desembre de 2011 i desembre de 2013. Així, segons la regidor progressista, aquest descens va ser un dels majors de la Comunitat Valenciana pel que fa a cotitzadores en règim general, el nombre dels quals es va reduir en un 22 % en dos anys.
 
Per a Vercher, “és indignant veure que el nacionalista Jordi Juan vulga mantenir en 2014 sous de polítics i assessors propis de l'època de la bambolla immobiliària, mentre congela el pressupost de polítiques actives d'ocupació”. La regidora no adscrita ha informat que només en 2013 el nombre de cotitzadors en règim general es va reduir en 6 vegades més en percentatge que la mitjana de la província de València. Les dades són encara pitjors si es comparen amb les ciutats pròximes com Gandia o Oliva.
 
Vercher considera que PSOE i Compromís no volen presentar el pressupost per a evitar que es rebaixe el sou dels polítics, especialment el dels dirigents de Compromís i PSOE de Tavernes les retribucions del qual costen més de 50.000 euros cadascun als valleros.
 
La regidor ha afirmat no entendre com “mentre que ciutats veïnes com Gandia fa mesos que han presentat els seus pressupostos, Tavernes arribarà a les falles de 2014 amb el pressupost de 2012 i enmig de la pitjor crisi econòmica de la recent història democràtica”.
 
Finalment, la regidora progressista ha reiterat la seua disposició a aprovar un pressupost més social, amb menys impostos i més polítiques actives de creació d'ocupació, per la qual cosa ha demanat a la coalició de nacionalistes, socialistes i comunistes que donen el seu suport al govern de Jordi Juan, a deixar de costat els interessos partidistes i guanyar-se el sou oferint solucions als ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari