Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 11 de març de 2014

O lleven la senyal... O lleven les autocaravanes

Perquè hi ha un senyal en l'entrada de la platja prohibint l'estacionament de caravanes i autocaravanes en tot el nucli urbà si, com tots sabem, l'Ajuntament està consentint l'estacionament d'estos vehicles en les zones de Pa Dur i del Canal?

Podem creure'ns que els "carvanistes" estacionen en el nucli urbà perquè no entenen ni el valencià ni l'anglés del senyal. Però el que no ens creiem és que ningú de l'ajuntament s'haja adonat que hi ha més d'un centenar de caravanes i autocaravanes estacionades en la platja.

No és seriós que ací s'obligue a desmuntar una revetla a la platja per no tindre tots els permisos però es consenta, creiem que a posta, l'estacionament il·legal de mes de cent caravanes en les zones de Pa Dur i del Canal. 

Els "caravanistes" estacionen on no està permes i a nosaltres ens multen per estacionar malament.

Els "caravanistes" tenen aigua i arreplega de fem gratuits i nosaltres paguem per tindre aigua i perquè ens arrepleguen el fem que generem.
Este ajuntament ha de ser coherent. Ha de decidir entre llevar el senyal de prohibició, llevar les caravanes o, si és posible, regular el seu estacionament de la manera que considere convenient. El que no es pot fer és mirar cap a un altre costat i consentir més de cent il·legalitats diàries.

1 comentari:

 1. Cal recordar que aquestes caravanes ja venen anys enrere?
  Tambe ania que vore quina repercusio tenen als comerços de la platja.
  I com a valler que soc, malegre que encara que siguen caravanistes, almenys aniasga gent per la platja i no sols maleants.
  Mentres a ningu li se ocurrixca ficar un camping privat i no fasen cap mal, no crec que tinga tanta importancia.
  Crec que tots els vallers agrairiem mes que aniasguera mes unitat per part de tots els partits i miraren mes per el be dels ciutadans, i no que sols es dedicaren a ferse l'encontra perjudicant a tots el vallers.
  O es que sols som un vot mes per a les proximes eleccions?
  Perfavor penseu en el be de la gent i no en molestarse entre si, perque al fi i al cap tots som vallers i persones.
  Sols espere que estes paraules collen en algu i es reflexione.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari