Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 15 de març de 2014

S'agafa més prompte a un mentider que a un coix

Després de parlar molt i molt variat del plenari extraordinari que se celebrà el dilluns 10 de març hem volgut averiguar si realment els punts que anaven a tractar-se al ple estaven acabats i preparats per a dur-se endavant, és a dir, si tenien o no projecte. Al ple, tant el portaveu popular com la regidora Vercher ja qüestionaren la pressa del senyor Juan.

Comencem per la despesa més important que es dugué al ple: el condicionament del reté de la policia, que ha sigut un dels exemples que s'han utilitzat a algunes notes de premsa remeses als blogs locals.
Al BIM DEL BIPARTIT del passat mes d'octubre (imatge de baix) anunciaren que amb el nou reté anàvem estalviar 500 € mensuals mes per llevar el dipòsit de la grua. Fins i tot el BIPARTIT ja sabia el preu del lloguer quan el local encara no estava adjudicat. Un poc sospitós no?


Hem fet comptes i hem arribat a estes xifres.
 
Actualment
Dipòsit de vehicles     3.300 € + IVA = 3993 €/mes

Amb el nou retén 

Lloguer
2700 € + IVA
3267€/mes
Condicionament de l’espai (repercusió mensual dels 120.000€, atés que el contrat de lloguer és per a 5 anys, és a dir 60 mesos)  120.000 € / 60 mesos

2000€/mes 
A partir d’ara pagarem
5267€/mes 
Total durant 5 anys de contracte
316.020 €

No cal ser matemàtic per vore que això suposa una despesa mensual extra de 1274 €. Comprovat queda que el que es deia al BIM d’octubre és FALS. Ens gastarem a l’any més de 15.000€ més que fins ara.

De moment ja portem pagats 6.534 € de dos mesos d'alquiler d'un local que no està en ús i que segueix per condicionar (ja que no té projecte) i que no ofereix el servei de dipòsit de grua. Per tant, seguim pagant els 3.993€/mes del dipòsit de l'entrada del Massalari. 

Tota la informació ha sigut extreta del contracte publicat a la web de l'ajuntament. 

Ningú no dubta que tindre el dipòsit de la grua al poble és molt més còmode, però s’han de dir les coses com són i no falsejar números. A banda d’això, la desorganització que estem vegent clama al cel: el local està llogat, no hi ha projecte per a adequar-lo i el contrat amb l’empresa que presta el servei acaba el mes que ve. Este govern va a salto de mata!

8 comentaris:

 1. BIM = BOLETIN INFORMACIÓN MANIPULADA por el gobierno de Jordi Juan.
  De momento ya se ha descubierto una "MANIPULACIÓN" de solo 25.000€/año. Veremos que es lo próximo.
  Ya sabian por lo que costaba el alquiler sin haberse adjudicado el contrato. Eso me suena a "traje a medida" o "pucherazo".
  ¿Puede denunciarse esto en el juzgado?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ells han dit que si que tenen projecte. Pero no ho han mostrat en públic. I tots sabem el que els agrada refregar els papers per la cara. Si no ho han fet, és perquè no el tenen.
   Han quedat com a mentirosos i com a gestors de la improvisació ("a salto de mata").

   Elimina
 2. No es la primera vegada que el nostre govern del Bipartit manipula al BIM. Jo crec que el BIM es un periodic electoral del Bloc pagats per tot el poble, al igual que bufante eixe periodista del "poble" que sols va darrere del alcalde mentre el pagem tots....

  ResponElimina
 3. A poc a poc es van sabent detalls i el que de veritat va a costar-nos el nou cuartel.
  Van dir que era un estalvi i és mes gasto.
  I damunt estem obrant en casa d'altres que sempre s'ha dit que és mal negoci.

  ResponElimina
 4. Amb els diners del diposit de la grua entra la recepció, la vigilancia, el diposit i la devolució dels vehicles. Amb el nou cuartel la recepció, la vigilancia i la devolució la tenen que fer els policies que no treballen per amor a l'arte. Més gasto i menys policies al carrer.
  La gran mentida del nou cuartel. Una ruina si senyor.

  ResponElimina
 5. Tot per al nou intendent de la Policia Local que es del Bloc.
  El veîns de Tavernes ja pagarem la placeta del Sr. Llacer, per a que el negoci familiar tinguera un bon lloc de cadires al carrer, algú a vist realment en esta placeta a xiquets jugant en esta placeta? i ara els veîns ens toca pagar este cuartel.
  I dic jo... mentres els veîns anem pagant tot açó del que no ens aprofitem de res, que ha fet realment el govern del bipartit per el poble?

  ResponElimina
 6. Pues molt fàcil per al Partit Popular. Presenteu una moció i que deixe de ferse, aixó ho va fer el cuatripartito a oliva cuan governava el PP en minoria.

  ResponElimina
 7. A Manolo Vidal,...... es molt posible que els apunts que aportes son reals y que no tenen discusió, cosa que en pareix mol bona per aixó eres uns del partits de la oposisió y les coses se han de deixar clares, Lo que no hem pareix ya també es lo que han fet els 7 Anonims, y asó no va per a tú,, perque suponent que son de Tavernes, tenen el dret de dir lo que no estiga o no es parega be, pero donant nota de qui son o que busquen un portaveu en els seus noms, Com solem dir mos ajuntem cuatre rates y damunt Anonims. Aixina no arreglarem may res.JUAN CHOVA

  ResponElimina

Escriu el teu comentari