Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de març de 2014

Salva Ferrando, regidor del Partit Popular presenta la seua dimissió al plenari de març

Hui hem tingut un dels plenaris més moguts que es recorda. Hem tingut crits, propostes diverses, urbanisme, hisenda... Però ja sabeu que nosaltres preferim explicar-vos cadascun dels temes per separat i més detingudament.
El que ara ens ocupa és la trista noticia que ha sorgit al plenari que s'ha celebrat hui a l'ajuntament.
El regidor popular Salvador Ferrando ha presentat la seua dimissió per motius professionals. Tal com ell ha remarcat "deixa el seu càrrec en mans del següent regidor perquè ell ja no li pot dedicar el temps que Tavernes mereix".
Tots han volgut donar-li el seu suport, i tant Jordi com Carmen Canet han volgut deixar clar que és trist que un amic abandone el seu càrrec. 
El seu company de partit Manolo Vidal li ha dit en nom de tot el seu equip que espera sempre tindre'l al seu costat i que la seua faena per Tavernes és d'agraïr. També li ha desitjat bona sort en la seua nova etapa i que "tot li vaja bé pel que fa als temes professionals com als personals".

Salva s'ha despedit de tots els membres de la corporació i ha volgut deixar encomanada una feïna a tots "hem de ser més ciutadans i menys partidistes". I amb la ironia que el caracteritza ha acabat afegint "i si no ho feu bé, tornaré".
Des del Diari volem desitjar-li a Salva que tot li vaja bé. I a Tavernes, que tinga més regidors com Salva.

8 comentaris:

 1. Molta sort i que tot vaja be Salva.

  ResponElimina
 2. Salva, molta sort en aquesta etapa de la teua vida!!

  ResponElimina
 3. Salva ha sigut un gran representant per als ciutadans del nostre poble És una pena que una persona com ell abandone el seu càrrec de consejal però si es per causes de força major li done molts ànims perquè aquesta decisió segur que no li ha sigut fàcil...

  ResponElimina
 4. Gran regidor i millor persona.

  ResponElimina
 5. A mi el que em va agradar va ser la que va dir abans de deixar el seu carrec de regidor: "Senyors regidors tan d'una banda com d'altra, tenim que ser més ciutadans i menys partidistes pel bé del nostre poble!"

  ResponElimina
 6. Salva Ferrando, un 10 en tots els aspectes. ¡Que te vaya bonito!

  ResponElimina
 7. Els ciutadans de Tavernes hem tingut sort de contar amb Salva per a la defensa dels interesos del nostre poble i dels nostres veïns. Ahir, va deixar ben clar que, a la fi, l'important no son els partits, sino les persones que en formen part, i la necessitat del consens. Llastima que abandone la política.

  ResponElimina
 8. Bueno, lo que va dir Salva de mes ciutadans molt be, pero havera pogut aplicar-ho a la manera de fer dins del seu partit, al menys a les votacions al plenari. No em crec que en una moció d'opinio tan personalista com la de l'avortament tots/es els/les del PP pensen igual, de segur que els joves no ho tenen tan clar lo de Gallardón.
  Pero si, que hi haja menys partidismes i tot aixo.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari